SA STILOM

Uvijek drukčija: Leonarda Lončar izgleda fantastično u trapericama i kožnoj jakni

04.10.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Leonarda Lončar nije propustila tradicionalnu modnu reviju zagrebačkih obrtnika 88. Zlatna igla, održanu u zagrebačkom NSK-u

Kao i uvijek, Zlatna igla privukla je brojna poznata imena, poput gradonačelnika Tomislava Tomaševića, Jadranke Kosor, Mislava Hermana, Zlatka Mateše s novom djevojkom Blankom Kačer, Leonarde Lončar...

Dizajnerica i bivša supruga Zvonimira Bobana, poznata po svojem neobičnom modnom stilu, privlačila je pozornost i na ovom tradicionalnom događanju u efektnom stajlingu.

  • +2
Leonarda Lončar Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Trendi kraću kožnu jaknu vješto je spojila s trapericama širih nogavica od svijetlog denima s modernim 'rupama' za uvijek poželjan destroyed look, upotpunivši ga u svom stilu - statement ogrlicom. Kratku kosu, svoj prepoznatljiv znak, oblikovala je u ležernu frizuru, a make up je pratio ovu zanimljivu Leonardinu modnu priču.

Atraktivna Zagrepčanka, nije to nepoznato, velika je zaljubljenica u modu, a toj svojoj velikoj strasti odlučila se posvetiti kada se, nakon razvoda od nogometne legende Zvonimira Bobana, vratila u Zagreb iz Švicarske.

'Uglavnom se bavim bižuterijom, kao i uvijek, a sada sam krenula u proizvodnju jastuka, pokrivača i ženskih odjevnih predmeta. Mislim da ćemo početi s proizvodnjom torbi i šešira, što je nešto što me veseli i što je dio mog odjevnog stila', izjavila je nedavno u emisiji Klub 7.