MARTINA VRBOS:

Usne su mi takve od novog sjajila

18.06.2010 u 11:55

Bionic
Reading

Martinu Vrbos zatekli smo u petak kod frizera, no nije se dala nagovoriti otkriti kakvu nam to novu promjenu imidža opet sprema. Ipak, otkrila je da su joj usne u posljednje vrijeme vidno napućenije zbog novog sjajila iz Chanela te da ih nikad ne bi umjetno povećala

Nakon što posljednja dva mjeseca nosi duge plave ekstenzije, riječka pjevačica Martina Vrbos odlučila se na još jedno osvježenje frizure. Za ljeto je, kaže, potpuno spremna i može uslijediti uskakanje u badić.

Napomenimo i da smo primijetili novi izgled njezinih usana, a kako nam je otkrila, tajna je u novom sjajilu iz nove Chanelove Pop up linije, koje gotovo nestvarno povećava usne i s kojim je vrlo zadovoljna.

'Za badić sam spremna, celulit me ne brine pretjerano jer me po prirodi ne napada, a što se tiče mojih kilograma i mršavljenja, o tome sam ispričala toliko priča da me od njih boli glava. Želim ipak reći da sam u odličnoj formi', rekla je Vrbos.

Kad je riječ o kupaćim kostimima, vrlo je praktična. 'Svake sezone kupim jedan badić koji furam, najviše volim 'banana' gornji dio. Uf, nikako ne volim one crte od naramenica koje ostaju nakon sunčanja! Gaćice badića su najčešće klasične, bitno je da mi dobro stoje', otkrila je.

Toplesu se odaje samo kad je na osamljenoj plaži, s tatom i mamom, a tange ne voli za plažu.

Iduće subote, 26. lipnja, Martina će pjevati na otvaranju Hookah bara u Vodicama, gdje će se zadržati mjesec dana i spojiti uživanciju i posao.