PRAKTIČNA I COOL IZGLEDA

U skladu s vremenom u kojem živimo: Zara lansirala neodoljivu i praktičnu torbu, a priželjkuju je i naše bake

09.02.2021 u 13:53

Bionic
Reading

Španjolska Zara svake sezone izbaci nekoliko hit komada za kojim zavlada totalna pomama, i to je nešto na što smo svi već navikli, no nedavno nas je iznenadio jedan modni novitet koji smo uočili na policama Zarinih trgovina. Moramo priznati da u moru aktualnih trendova po posljednjoj modi nismo očekivali naići na 'kolica za plac'. Ove omražene torbe s kotačima dosad su voljele naše bake, a hoće li ih zavoljeti i trendseterice, preostaje nam tek vidjeti

U moru zaljubljenica u modu malo je onih koje ne vole Zaru. Popularni španjolski high street div svaka dva tjedna na svoje police lansira nove modne novitete u sklopu aktualnih kolekcija i upravo bogata ponuda razlog je zbog kojeg je ovaj brend zaradio omiljeni status među svjetskim trendsetericama, a grupacija Inditex postala jedna od najuspješnijih u modnoj industriji.

Sve što Zara predstavi na policama svojih trgovina vrlo brzo postane hit pa nismo mogli a da se ne zapitamo - hoće li i omražena kolica s kotačima iz najnovije kolekcije postati hit u narednim mjesecima?

Razlog zbog kojeg je Zara ovaj neočekivani modni dodatak odlučila 'fešonizirati' nameće se sam od sebe. Pandemija je većini nas pokvarila planove pa umjesto putovanja i večernjih izlazaka uglavnom prošetamo do obližnjeg parka, trgovine ili placa kako bi se barem malo maknuli iz kuće. Potražnja za štiklama naglo je pala, dok su prioritet postali udoba odjeća i obuća i praktične torbe. Svakodnevica se svela više-manje na to što ćemo danas kuhati pa je sasvim logično da su i modni brendovi odlučili prilagoditi svoje kolekcije novonastaloj situaciji.

Zara je osluškujući tržište odlučila modnim ovisnicama predstaviti praktične torbe s kotačima i drškom kakve obično naše bake i mame koriste za odlazak na tržnicu, ali se potrudila da im istovremeno osigura moderan i profinjen izgled.

U Zarinoj ponudi pronaći ćete dva modela sklopivih kolica izrađena od prošivenog materijala s kotačima dostupnih u crnoj, sivoj i zelenoj boji te jednu shopper torbu za kupovinu sa sklopivim kotačima koja se po potrebi može produžiti, a njihova cijena, ovisno o modelu, varira od 399,90 do 349,90 kuna.