za nju je vrijemE stalo

Uska haljina i visoke potpetice: Slavni supermodel na pragu 70-e izgleda fantastično

21.09.2023 u 11:51

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOVEKIN FOR PEOPLE MAGAZINE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Za Christie Brinkley, supermodel iz 80-ih i zvijezdu spota 'Uptown Girl', vrijeme kao da je stalo. Slavna plavuša ne prestaje fascinirati javnost svojim mladolikom izgledom, a njezina pojava u uskoj plavoj haljini na zabavi u New Yorku nije bila iznimka

Supermodel iz osamdesetih Christie Brinkley i producentica i voditeljica 'Taste the Nation' Padma Lakshmi snimile su zajednički selfie odjevene u uske haljine na za dolazak People i e.l.f. event 'Women Changing the Game' na Manhattanu. Slavna 69-godišnjakinja rođena u Michiganu i 53-godišnjakinja iz Indije dokazale su da su godine samo broje te izazvale opće oduševljenje besprijekornim tenom i zategnutom figurom.

Christie, koja ima 875 tisuća Instagram pratitelja, napisala je putem Instastoryja: 'Na današnji dan prije 50 godina Billie Jean King odigrala je je partiju tenisa i osvojila puno više od samog meča!' Na zabavi je nasmijana i dobro raspoložena pozirala s Billie Jean King, a njezin sjajan izgled nikome nije mogao promaknuti.

Uska tamnoplava haljina otkrivala je jedno rame, a nabrani materijala s jedne strane laskavo je obavijao besprijekornu figuru ljepotice koja po ničemu ne odaju da se nalazi na pragu 70-e. Midaksi haljina s bočnim prorezom otkrila je i srebrne salonke špic vrha, a izgled je pratio besprijekoran make-up i prepoznatljiva duga, plava kosa.

OSVAJA IZGLEDOM

Nitko joj ne bi dao 68: Legendarna Christie Brinkley plijenila poglede u romantičnom izdanju

Pogledaj galeriju

Christie Brinkley 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća bila je jedna od najpoznatijih svjetskih supermodela. Tipična Amerikanka u modnom je svijetu i danas, a prije nego vremena otkrila je tajnu koja mnoge već dulje itekako zanima - tajnu svog nevjerojatnog, mladolikog izgleda. Kako kaže, za njega su ključni - dobar san, pravilna prehrana, hidratacija, kao i zaštita i dobra i kvalitetna njega kože.

'Ono što radite svakoga dana odredit će i koliko ćete u konačnici biti zdravi i živahni. O vama sve ovisi. Sve je u vašim rukama', rekla je 69-godišnja Christie Brinkley i potom to dodatno pojasnila riječima da je najvažnije dobro se naspavati, jesti organsku hranu, hidratizirati se te njegovati kožu 24 sata dnevno,' rekla je svojevremeno. Kao jednu od svojih najvećih beauty tajnu ističe činjenicu da je vegetarijanka već više od 50 godina.

TRUD SE UVIJEK ISPLATI

Ove dame dokaz su da su godine samo broj: Pogledajte kako izgledaju u bikiniju u šestom i sedmom desetljeću

Pogledaj galeriju