VRIJEME REVOLUCIJA

Uran je u Biku, a njihov spoj nije najsretnija kombinacija za civilizaciju

16.03.2019 u 07:21

Bionic
Reading

Uran, planet koji donosi nagle i nepredviđene zaokrete, početkom tjedna ušao je u stabilnog Bika, u kojem će boraviti do 7. srpnja 2025. Bik je znak koji se opire promjenama i drži se onoga što poznaje, dok Uran ne podnosi stagnaciju pa njihov spoj nije najsretnija kombinacija za civilizaciju - revolucije koje pokrene u idućih šest godina naići će na bedem otpora

U idućem razdoblju neki ukorijenjeni društveni i ekonomski principi bit će stavljeni na kušnju. Moglo bi doći do krupnih promjena u načinu na koji se odnosimo prema materijalnim vrijednostima. Valute bi mogle pretrpjeti transformaciju. Neke će otići u povijest, dok će druge, uključujući kriptovalute, zauzeti njihovo mjesto.

Nove umjetničke forme koje niknu tijekom ovog razdoblja bit će luckast spoj tradicije i avangarde. Mogli bismo promijeniti poljoprivredne metode, kao i način raspodjele hrane i ostalih potrepština. Genijalna tehnologija preoblikovat će znanost, posebno medicinu i farmaceutiku.

Moćnici najveća prepreka boljitku

Izgledno je rađanje supkulturnih pokreta koji će se zalagati za povratak tradicionalnom načinu života. Neki od tih pokreta tlačit će žene i pripadnike etničkih i spolnih manjina. Glavni zadatak društva bit će prigrliti promjene, a istovremeno zadržati osnovne ljudske vrijednosti i poštovati tradiciju.

Države i korporacije pristupit će ekološkim problemima novom tehnologijom. Neke od novih metoda pokazat će se učinkovitima, a druge će biti promašene. Većini će građana postati jasno da se ljudsko društvo mora preobraziti da bi opstalo, no moćnici neće dobrovoljno donijeti teške i nužne odluke. Nijedna predložena promjena neće proći bez zastoja, problema i opiranja. Možda će tek katastrofa uspjeti promijeniti ljudsku svijest.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia