irobot kvaliteta

Upoznajte novu seriju Roomba 2u1 robotskih usisavača i perača podova, serija Roomba Combo i5

07.09.2023 u 09:24

Bionic
Reading

iRobot, lider u proizvodnji robota za usisavanje široke potrošnje, sada je proširio svoju liniju 2u1 robotskih usisavača i perača serijom Roomba Combo i5 i i5+ koji mogu usisavati ili istovremeno usisavati i brisati jednostavnom zamjenom spremnika – pružajući vam više izbora kada je u pitanju iRobot rješenje za čišćenje podova.

“Nakon uspješnog lansiranja Roomba Combo j7+, potražnja kupaca za iRobot 2-u-1 uređajima za čišćenje nastavlja rasti,” rekao je Barry Schliesmann, glavni proizvodni direktor u iRobotu. “Mi ispunjavamo tu potražnju širenjem naše 2-u-1 linije serijom Roomba Combo i5/i5+, dajući kupcima veći izbor kada je u pitanju iRobot opcija usisavača i perača koja najbolje odgovara njihovom domu i budžetu.”

Roomba Combo i5/i5+ robotski usisivač i perač dizajniran je za mokro i suho čišćenje podova – pretvarajući se iz usisavača za sve podove u usisavač i perač za tvrde podove jednostavnom zamjenom spremnika. S instaliranim spremnikom za usisavanje, Roomba Combo i5/i5+ koristi usisnu snagu i svoje jedinstvene dvostruke višepovršinske gumene četke – izbjegavajući petljanje s dlakama kućnih ljubimaca dok skuplja sve od malih čestica kose i krupnih komadića na podu. Pri korištenju spremnika za usisavanje, patentirana Dirt Detect™ tehnologija omogućuje da Roomba Combo i5/i5+ otkrije prljavija područja i temeljitije ih očisti. Kada se koristi spremnik za usisavanje, Roomba Combo i5+ automatski se prazni u Clean Base Automatic Dirt Disposal, koji drži do 60 dana. Clean Base drži do 60 dana otpadaka i koristi jednokratne vrećice za jednostavno odlaganje bez oblaka prašine.

Kada dođe vrijeme za usisavanje i pranje, samo zamijenite Roomba Combo spremnik napunjen vodom ili kompatibilnom otopinom za čišćenje i robot će automatski otkriti da je vrijeme za kombinirano čišćenje. Roomba Combo i5+ odmah će se transformirati u robotski usisavač koji također briše, koristeći svoje dvostruke višepovršinske gumene četke, usisnu snagu, četku za metenje rubova i podlogu za brisanje za uklanjanje nečistoće, prljavih otisaka stopala i prašine.

Roomba Combo i5: Pametno čišćenje

Idealan za manje domove s uglavnom tvrdim podnim površinama, Roomba Combo i5/i5+ namjerno i logično čisti u urednim redovima kako bi se kretao kroz više prostorija u domu. Korištenjem aplikacije iRobot Home korisnici mogu izraditi pametnu kartu i označiti nazive prostorija kako bi pokrenuli usmjereno čišćenje prostorija. Poslovi čišćenja mogu se pokrenuti putem aplikacije iRobot Home ili glasovnom naredbom kada je robot uparen s uređajem glasovnog asistenta. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i5/i5+ će se automatski napuniti i nastaviti s čišćenjem dok posao ne završi.

Pogledajte novu seriju Roomba Combo i5

Cijene i dostupnost:

Nova serija robotskih usisavača i perača podova Roomba Combo i5/i5+ dostupna je po niže navedenim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split, te kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Sancta Domenica, Svijet Medija, Harvey Norman, Centar Tehnike, eKupi, Bazzar. Roomba Combo i5 možete kupiti po cijeni od 449,90 € i Roomba Combo i5+ po cijeni od 699,90 €.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.

Za više informacija posjetite www.irobot.hr