pouzdani su

Upoznajte najuspješnije trgovce nekretninama u zodijaku: Rak će vas dirnuti do suza, a Vaga osvojiti susretljivošću

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 07.05.2022 07:48
  • Objavljeno 07.05.2022 u 07:48
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

Cijene nekretnina nezgodno su visoke jer su u inflatornim vremenima predmet veće potražnje. Planirate li kupiti, prodati, unajmiti ili iznajmiti nekretninu, možda će vas zanimati u kojim su znakovima rođeni najbolji i najpouzdaniji agenti (ali neka vam horoskop ne bude najvažniji kriterij za ugovaranje posla)

Bik

Nijedan znak ne stoji tako čvrsto na zemlji kao postojani, konzervativni i pragmatični Bik. Na takvog agenta možete računati u bilo kojem trenutku. Bilo da želite prezentaciju u 7 ili 21, on će biti tamo da vas iscrpno informira o predmetnoj nekretnini.

Što se cijene tiče, nije jako fleksibilan jer zna stvarnu vrijednost onog čime trguje i odbija iznevjeriti nekretninu prodajom ispod cijene. Problem može iskrsnuti ako shvati da se kolebate ili da samo istražujete tržište prije nego što krenete u ozbiljnu kupovinu. Ne šalite se s njim.

  • +8
  • +5

Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rak

Od svih znakova Rak je najviše vezan za dom, bilo svoj ili vaš budući, koji vam nastoji prodati. Visoko je intuitivan i začas čita potencijalne kupce. Njegove prodajne tehnike uključuju buđenje emocija prema građevini ili zemlji za koju ste zainteresirani. Tijekom njegovog izlaganja zavoljet ćete kuću koju vam nudi i sa suzom u oku zamoliti ga da prihvati veći iznos od onog traženog.

  • +9
  • +6

Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vaga

Osvaja potencijalnog kupca šarmantnim nastupom i držanjem. Najbolji pregovarač zodijaka namjestit će početnu cijenu tako da je može taktički spuštati do stvarno željenog iznosa. Uoči li da oklijevate, izvući će iz rukava dodatni adut nekretnine, koji je smišljeno propustio spomenuti. Imat će odgovor na praktično svako vaše pitanje i predložiti rješenje za svaki problem. Ako nešto ne zna tog trena, doznat će munjevito od svojih brojnih kontakata.

  • +11
  • +8

Catherine Zeta Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Dowling/StarlitePics/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!