PREKRASAN KONTRAST

Upoznajte glavnog mačka iz hrvatske igre

14.01.2015 u 09:37

Bionic
Reading

Ako ste se slučajno zapitali je li mačić kojeg android na naslovnici hit igre 'The Talos Principle' drži u naručju nečiji ljubimac te kako se zove – imamo odgovore na ova pitanja

Slatki bijeli mačić s crnom mrljicom na licu, kojeg neimenovani android s naslovnice igre 'The Talos Principle' drži u naručju, zove se Rudolf i iz Zagreba je. Mačić pripada majci jedne od dizajnerica Croteama.

Rudolf je odabran za naslovnicu igre jer su dizajneri tražili neki ljudski element koji bi spojili s androidom kako bi se postigao kontrast između hladnog metala i nečeg toplog i nježnog.


'Zanimljivo je da smo snimili više od 100 fotografija kako bismo dobili onu pravu. Rudolfa smo pritom naizmjence držali moja gospođa, djeca i ja. Mijenjali smo nekoliko vrsta odjeće kako bismo mogli izolirati mačića od pozadine, što je bilo vrlo nezgodno zbog krzna. Morali smo paziti na boju odjeće zbog odraza koji ona ostavlja na bijelome krznu. Croteamov glavni animator postavio je glavni lik (robota) u pozu koja se vidi na posteru te u Photoshopu napravio konačnu fotomontažu', objasnio je glavni Croteamov dizajner Davor Hunski kako su napravili slavnu naslovnu fotografiju za njihovu hit igru 'The Talos Principle'.

Više o samoj igri možete pročitati OVDJE