'ADIO ŠTIKLE'

Marijana Batinić pokazala trudnički trbuščić i oprostila se s visokim petama: 'To bi bilo to od štikli za ovu godinu...'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 26.05.2020 13:41
  • Objavljeno 26.05.2020 u 11:24
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Prošla su dva i pol mjeseca otkako je RTL-ova voditeljica Marijana Batinić s obožavateljima, i to putem dirljive objave na Instagramu, podijelila kako ona i suprug Matej Pašalić, na radost njihove kćerkice Ene, čekaju još jednu bebu. U međuvremenu, Marijani je trbuščić poprilično narastao, a nisu je zaobišle ni uobičajene boljke mnogih trudnica

'To bi bilo to od štikli za ovu godinu...' Kratko i jasno je dala do znanja RTL-ova voditeljica Marijana Batinić, koja će ovog ljeta roditi svoje drugo dijete. Iako trudnoću podnosi dobro, neke trudničke boljke nisu je zaobišle, a među njima je i naticanje nogu zbog kojih nije u mogućnosti nositi omiljene štikle.

Iako ih je, kako je otkrila svojim pratiteljima, u prvoj trudnoći nosila do samoga kraja, ovoga puta 'spriječena' je na polovici trudnoće.

A onda se poveo razgovor između Marijane Batinić i dviju obožavateljica. Na komentar prve da u štiklama ide i u rađaonicu, voditeljica joj je odgovorila kako u njima više ne može niti 10 metara napraviti, otkrivši kako se prvi puta u životu 'gega'.

  • +1

Marijana Batinić

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Ne znam kako će štikle onda bez tebe, ali super ti stoje i tenisice. Želim ti lijepu, ugodnu i bezbrižnu trudnoću (moja će za bar 3 tjedna biti gotova)', odgovor je prve, na što se još jedna nadovezala: 'Ja sam išla na oba poroda u štiklama...i nemoj se čuditi ako ti jedna štikla nestane, sestre znaju uzeti pa nosati okolo da pokažu ostalim u čemu se dolazi na porod'.