ZA RODITELJE ŠKOLARACA

UNICEF pokreće Telefončić

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 15.05.2012 13:57
  • Objavljeno 15.05.2012 u 10:29
Maja Vučić

Maja Vučić

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Ured UNICEF-a za Hrvatsku predstavlja novu uslugu za roditelje djece predškolske dobi - Telefončić

Odsada na broju 01/ 4850 555 roditelji, udomitelji i svi oni koji se brinu o najmlađima mogu dobiti informacije i stručnu podršku o zdravlju, njezi, odgoju i roditeljstvu djece predškolske dobi svaki dan od 7 do 22 sata. Telefončić čine savjetovateljice - patronažne sestre, medicinske sestre, primalje, psihologinje, socijalne pedagoginje i logopedinje.

Svečano otvaranje Savjetovališta za rani razvoj djece – Telefončić održat će se u srijedu 16. svibnja u 10 sati u Ilici 29.

Na svečanom otvaranju će govoriti prof.dr.sc. Rajko Ostojić, ministar zdravlja, Lora Vidović, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, Lina Đulvat, voditeljica Telefončića, te predstavnici Grada Zagreba i Ministarstva socijalne politike i mladih.

Uz navedene govornike, svečanom otvaranju će prisustvovati i Daria Knez Rukavina, zaštitno lice kampanje za promicanje Telefončića, Maja Vučić, UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, Maja Weber, direktorica odnosa s javnošću Hrvatskog Telekoma i drugi.

Savjetovalište za rani razvoj djece - Telefončić nastalo je u sklopu UNICEF-ove kampanje Prve 3 su najvažnije! na zahtjev roditelja koji su sudjelovali u istraživanjima o ranom razvoju djece i roditeljstvu. Cjelokupni je projekt financiran donacijama građana i tvrtki, među kojima se ističe podrška Hrvatskog Telekoma. Prostor za djelovanje Telefončića je osigurao Grad Zagreb.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi