ZA POMOĆ DJECI

UNICEF-ove čestitke s potpisima hokejaša

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 18.12.2013 10:50
  • Objavljeno 18.12.2013 u 10:50
božićna čestitika unicef

božićna čestitika unicef

Izvor: Promo fotografije / Autor: UNICEF

UNICEF-ove čestitke ove su godine doista posebne jer su na njih svoj potpis stavili svi hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak

Kupnjom čestitke možete lijepim željama pomoći djeci i uveseliti blagdane najmilijima. Kako biste na vrijeme osigurali svoju originalnu čestitku s potpisom hokejaša, požurite u UNICEF-ovu trgovinu u Ilici 8 ili u Medveščakov ZIG ZAG Fun Shop u Praškoj 10 jer je količina ograničena.

Pojedinačne čestitke mogu se nabaviti po cijeni od pet kuna, a kompleti u kojima se nalazi deset komada stoje 50 kuna.

I dok nekome darujete lijepu želju, drugima će UNICEF-ove čestitke donijeti i puno više. Zato što su UNICEF-ove čestitke poznati simbol međunarodne solidarnosti s djecom koja trpe nasilje, siromaštvo i zlostavljanje diljem svijeta. One su dvostruki dar: lijep znak pažnje onima koji ih dobivaju i dobro djelo jer je sav prihod od prodaje namijenjen djeci.

Ovom akcijom hokejaši Medveščaka nastavljaju tradiciju sudjelovanja u UNICEF-ovim akcijama. Prijateljstvo između UNICEF-a i zagrebačkih Medvjeda započelo je 2010. Time je KHL Medveščak postao jedini hokejaški klub koji nosi titulu sportskog partnera UNICEF-a. Našao se tako uz bok najvećim sportskim klubovima poput nogometnih divova FC Barcelona, FC Manchester Uniteda i argentinskih Boca Juniorsa.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!