ALFA STAN JORDANOVAC

Umijeće življenja u luksuznim stanovima

01.03.2018 u 12:37

Bionic
Reading

Na Jordanovcu, samom krovu Zagreba, a u neposrednoj blizini parka Maksimira, svoje mjesto pronašli su atraktivni luksuzni stanovi zagrebačke tvrtke Alfa stan

Četiri vile s po tri višeetažna stana predstavljaju krunu višegodišnjeg rada tvrtke Alfa stan koja je stvorila viziju izvanrednog i potpuno jedinstvenog projekta „Home of the future“. Želja je bila omogućiti sklad života u zelenoj oazi luksuza i mira unutar urbane sredine, blizu centra, a još bliže prirodi.

Sklop se sastoji od četiri zgrade okupljene oko poluprivatnog dvorišta namijenjenog odmoru i druženju. Poput stambenog niza, u svaki od stanova omogućen je neposredni pješački i kolni pristup čime je osigurana maksimalna privatnost, ali i pružen jedinstven osjećaj življenja u kući zahvaljujući primjeni svjetskih inovacija u gradnji. Vile u obliku jednostavne prizme svojim detaljima podsjećaju na ponajbolje primjere zagrebačke Moderne, ali u suvremenoj interpretaciji, ostavljajući prolaznike bez daha.

Krov pojedinih vila obogaćen je zelenim vrtovima u sklopu kojih se nalaze prostrani jacuzziji savršeni za opuštanje na kraju napornog radnog dana. Elegancija i luksuz prisutni su na svakom koraku. Stanovi su trostrano ili četverostrano orijentirani što ih u kombinaciji s velikim otvorima čini izuzetno dobro osvijetljenima, a estetika prostora dodatno je unaprijeđena sistemom stropnog i zidnog grijanja, odnosno hlađenja. Sustavom rekuperacije omogućena je stalna izmjena zraka, zbog čega će vam tijelo biti zahvalno na zraku pročišćenom od alergena.

Ovo sigurno utočište opremljeno je pametnom tehnologijom koja vam omogućava upravljanje domom putem tableta ili mobitela gdje god se nalazili. Upaliti grijanje iz ureda prije dolaska doma ili spustiti rolete iz kreveta? Nema problema! Osim toga, pametna tehnologija omogućuje upravljanje nadzornim kamerama i najsuvremenijim protuprovalnim sustavom 24 sata čime je vaša sigurnost dodatno zajamčena.

Spajajući najbolje od različitih svjetova, zagrebačka tvrtka Alfa stan ponudila je komadić raja na zemlji koji će, uvjereni smo, u potpunosti promijeniti doživljaj stanovanja čak i najoštrijim kritičarima među vama.

Više o projektu na alfastan jordanovac