NOVA OVISNOST

Haljina koja je potpuno osvojila Melaniju Trump, ali i nas

21.06.2017 u 06:23

Bionic
Reading

Uvijek dotjerana Melania Trump polako ali sigurno bliži se tituli najbolje odjevene prve dame, a u posljednje vrijeme često se može vidjeti u krojevima haljina inspiriranim klasičnom muškom košuljom

Posljednjih sezona takozvane košulja-haljine ne prestaju dominirati modnom scenom, a te udobne haljine koje se s lakoćom stiliziraju osvojile su pažnju prve dame Amerike.

Na prvom službenom putovanju sa suprugom Donaldom Trumpom, Melania se u Saudijskoj Arabiji pojavila u efektnoj košulja-haljini safari stila s potpisom Ralpha Laurena koju je kombinirala sa salonkama životinjskog uzorka i naglasila smeđim remenom Michaela Korsa.

  • +2
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: HAMAD I MOHAMMED

Očaranost modelima trendovskih haljina, Melania je ponovno potvrdila u službenom posjetu vašingtonskoj bolnici. Plavu kreaciju strogog kroja i zavodljivog proreza u donjem dijelu i ovaj je put naglasila debelim remenom – dodatkom koji je postao Melanijin glavni dodatak u postizanju dobitnih izdanja.

Objavu dijeli gabriella (@ermini141)

Iako smo ju navikli viđati u visokim potpeticama i uskim haljinama olovka kroja, Melanija i u neformalnim izdanjima njeguje naviku nošenja haljina inspiriranih muškim košuljama.

U društvu supruga i sina Barrona, prva dama Amerike zaputila se u Camp David, vikendicu nedaleko od Washingtona namijenjenu predsjedniku SAD-a i njegovoj obitelji. U odlasku iz Bijele kuće, Melania je uočena u košulja-haljini s potpisom dizajnerice Gabrielle Hearst.

Uz lepršavu haljinu dužine midi, čija cijena iznosi gotovo 12 tisuća kuna, Melania je uklopila par jednostavnih špic balerinki u boji konjaka s potpisom njena omiljena dizajnera obuće Christiana Louboutina.