SRETAN ROĐENDAN!

Udruga za zaštitu životinja Indigo navršila prvu godinu

16.10.2014 u 15:38

Bionic
Reading

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo 25. listopada proslavit će svoj prvi rođendan u klubu Hard Place uz tortu i glazbeni program, a spremaju i nove projekte poput 'Rehabilitacije i socijalizacije pasa'

Uz predstavljanje rada Udruge i najave projekta 'Rehabilitacija i socijalizacija pasa' te slavljeničku tortu, proslavu rođendana će uveličati glazbeni program koji otvaraju Carla Belovari i Ines Mlinarić Stakić, a pridružili su im se i 4head te Zoran Mišić band.

Na proslavi rođendana će se prikupljati donacije za napuštene životinje o kojima se skrbe Udruga Indigo te Društvo za zaštitu životinja Žarkovica iz Dubrovnika. U Žarkovici je više od 300 pasa, a donacije u vodu hrane, ampula, vodilica i ogrlica najpotrebnije su objema udrugama. Ukoliko želite, možete i donirati financijska sredstva za pokrivanje veterinarskih troškova.

Udruga Indigo ima četiri osnivača koji nisu plaćeni za taj posao i zapravo provode svoje slobodno vrijeme pomažući životinjama. Do sada su udomili oko 350 životinja i ne odustaju u svojoj namjeri da pomognu što većem broju ostavljenih i zlostavljanih životinja.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo od osnivanja do danas udomila je mnoštvo životinja, pokrenula kampanju 'Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može', sudjelovala u akcijama spašavanja životinja s poplavljenih područja te se bavi konstantnom edukacijom vlasnika ljubimaca u sklopu koje je pokrenula i školicu lijepog ponašanja za sve svoje udomljene životinje. U suradnji s trenerom Nevenom Kovačevićem rade i na projektima rehabilitacije agresivnih pasa.