STRUČNA POMOĆ

Udruga Teta Nada za majke i trudnice

21.05.2013 u 13:12

Bionic
Reading

U Zagrebu je predstavljena Udruga Teta Nada, organizacija koja će kroz redovita predavanja, radionice u malim grupama te kroz telefonsku i e-mail komunikaciju pružiti trudnicama i majkama stručnu i praktičnu podršku tijekom trudnoće i perioda dojenaštva, na područjima ginekologije, pedijatrije i psihologije, te zdravlja tijela i duha kroz tjelovježbu, zdravu prehranu i life-coaching

U stručnom timu organizacije su brojni poznati i priznati stručnjaci koji su svoje vrijeme odlučili ustupiti ženama diljem Hrvatske, poput psihologinje i psihoterapeutkinje prof. Zore Subotić, nutricionistice Mirjane Tonković ili poznate life-coacherice Tatjane Divjak. U dijelu ginekologije, porodništva i pedijatrije, ključni ljudi Udruge Teta Nada su prof. dr. sc. Višnja Latin i dr. Milan Stanojević, a podršku radu Udruge Teta Nada dalo je Ministarstvo zdravlja RH i Ministarstvo socijalne politike i mladih RH.

Udrugu Teta Nada
, zajedno s inicijatoricom Vedranom Likan, predvodi prof. dr. sc. Višnja Latin, specijalistica ginekologije i porodiljstva sa subspecijalizacijom iz područja fetalne medicine i ultrazvučne dijagnostike. Povodom predstavljanja rada Udruge Teta Nada, prof. dr. sc. Latin održala je prvo predavanje u organizaciji Udruge Teta Nada na temu 'Zdrava trudnica'.

Članovi Udruge Teta Nada za godišnju članarinu od 900 kuna imat će različite mogućnosti i pogodnosti, poput sudjelovanja na stručnim predavanjima dva do tri puta mjesečno od strane vrhunskih stručnjaka na području ginekologije, porodništva, pedijatrije, psihologije, umijeća življenja, nutricionizma i zdrave prehrane, tjelovježbe; zatim prisustvovanja na radionicama za trudnice, majke i roditelje – individualno i/ili kroz rad u malim grupama, a koja će biti organizirana po tromjesečjima trudnoće i uključivat će, među ostalim, organizirane obilaske rodilištima, demonstracije poroda, informacije o metodama poroda, te praktično savjetovanje i podršku od trenutka kada beba i majka dođu kući do prvog pregleda kod pedijatra, zašto i kako dojiti.

Udruga Teta Nada će putem telefona 060 455 455 i stalne e-mail podrške biti na raspolaganju svim trudnicama i dojiljama s praktičnim savjetima i uputama, a dodatno, temeljem članske iskaznice, svi članovi će moći ostvariti pogodnosti i popuste na specijalističke preglede i pretrage, te za individualno savjetovanje kod stručnjaka koji stoji iza Udruge Teta Nada.

Program predavanja, programa, radionica te sve o pogodnostima može se saznati na www.TetaNada.hr ili na 060 455 455.