IZGRADNJA SMJEŠTAJA

Udruga Indigo pokrenula kampanju 'Puzzle Yourselfie'

24.02.2016 u 18:54

Puzzle yourselfie Indigo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Udruga Indigo

Bionic
Reading

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo nedavno je dobila 7000 kvadratnih metara zemljišta na korištenje, no s obzirom da se u potpunosti financira od donacija, ponovo treba pomoć građana kako bi izgradila nešto na tom terenu

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo nema svoje sklonište ni azil, a financirana je isključivo od donacija dobrih ljudi. Do sada je udomila preko 600 životinja, zbrinjava i 'otpisane' pse, uz suradnju s trenerima pokrenula je klub za vlasnike pasa, a održava i razne edukacije.

Indigo je nedavno dobio teren od 7000 kvadratnih metara na korištenje, no kako bi mogao zbrinuti napuštene životinje, taj teren treba adekvatno urediti, a za to mu je potrebna pomoć. Shodno novim potrebama za izgradnju terena - Indigo Village - pokrenuta je kampanja 'Puzzle YourSelfie for Indigo' u kojoj glavnu ulogu imaju dobrotvori.

Indigove puzzle sastoje se od 419 dijelova i svaki dio vrijedi 100 kuna. Kupnjom jedne puzzle (ili više njih) dobivate mjesto na banneru koji će biti postavljen na njihovom terenu kao spomen zajedništvu. Kada kupite dio 'slagalice' ili donirate materijal, također pošaljite svoj selfie ili sliku svog ljubimaca na mail udruge Indigo.


Možete donirati i potrebni materijal, pri čemu dobivate broj puzzli na banneru u protuvrijednosti doniranog materijala. Kraj kampanje bit će obilježen radionicama za vlasnike pasa pod vodstvom renomiranih trenera Nevena Kovačevića i Nenada Novaka te gostom iznenađenja.

Osim toga, Indigo vas poziva da se svaku subotu od 12 do 17 sati pridružite u izgradnji Indigo Villagea.

Što je sve potrebno da bi Indigove njuške bile adekvatno smještene, možete vidjeti na njegovoj stranici na Facebooku

Ukoliko možete pomoći na bilo koji način da Indigo nastavi sa svojim radom te da može zbrinuti više napuštenih životinja, budite dio njegove slagalice.