SIENNA MILLER

Kraljica boho chica s hit suknjom sezone servirala stajling bez greške

21.04.2023 u 21:05

Bionic
Reading

Ovaj tjedan Miller je prisustvovala dodjeli nagrada Groundbreaker u New Yorku, ponovno dokazujući svoje vrhunsko modno umijeće

U kombinaciji s trendovskom maxi siluetom suknje, skraćenim topom i sandalama s remenčićima, zvijezda serije ‘Anatomija jednog skandala’ dokazala je da jednako dobro nosi aktualne trendove koliko i omiljene komade u boho chic maniri.

Uz stajlinge inspiriranih trendovima iz 90-ih i s početka milenija, porubi su ‘pali’ s dugim haljinama i dugim suknjama postavši favoritima među ljubiteljicama mode.

Popularnost maksi suknji prvenstveno dolazi od njihove svestranosti – siluete koja se lako nosi s običnom majicom i tenisicama ili kao što pokazuje Sienna Miller, može izgledati krajnje sofisticirano u paru sa štiklama s tankim remenčićima i skraćenim topom.

Posebnost Millerinog stila leži u načinu na koji prihvaća različite stilove unutar svoje garderobe. Nekih dana vidjet ćete je u otmjenom boho kompletu, dok u drugim, poput ovog, dokazuje svoju dobru upućenost u aktualne trendove. Osim toga, svaki od njezinih izgleda čini se iznimno lakim za rekreiranje a samim time, uz dame poput Katie Holmes, s razlogom predstavlja veliku modnu inspiraciju ženama diljem svijeta.

  • +18
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević