BLANCA MIRO

Udala se poznata street style zvijezda, a vjenčanica je itekako glamurozna: Sudbonosno 'da' izrekla je bez buketa i u haljini s crvenog tepiha

12.07.2022 u 10:23

Bionic
Reading

Sezona ljetnih vjenčanja u punom je jeku, a samo proteklog vikenda u bračnu luku uplovile su dvije poznate ljubiteljice mode iz Španjolske s milijunskom vojskom pratitelja na Instagramu. I dok je jedna za poseban dan odlučila odjenuti čak pet vjenčanica, druga je bila puno skromnija

Nakon raskošnog vjenčanja Španjolke Terese Andrés Gonzalvo, sudbonosno ‘da’ samo dan kasnije izrekla je njezina podjednako slavna sunarodnjakinja, Blanca Miro.

Ova strastvena ljubiteljica mode iz Španjolske i jedna od najpoznatijih street style zvijezdi današnjice, u bračnu luku uplovila je na Menorci, bez vjenčanog buketa i uz pratnju majke koja ju je dovela do oltara.

S potpisom francuske modne kuće Dior, njezin odabir činila je raskošna haljina na jedno rame i s mnoštvom volana tila, a umjesto vea nosila je dugu, bijelu pelerinu s dodatkom kapuljače.

Osim na modnoj pisti, njezinu vjenčanicu moglo se ugledati i na crvenom tepihu. Godine 2019. U sklopu filmskog festivala u Cannesu nosila ju je američka ‘it’ djevojka, Bella Hadid.

Iako su ostale skrivene ispod slojeva tila, za vjenčane cipele mladenka je odabrala bijele sandale s potpisom brenda Loewe, a nakon svadbene ceremonije, za svoj drugi vjenčani look, odabrala je haljinu s potpisom brenda Paco Rabanne i Diorove sandale na visoku petu.