NIJE ŠTEDjeLA

Svi govore o vjenčanicama poznate influencerice: Za poseban dan odjenula ih je pet, a zadnjom je sve oduševila

11.07.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Poznata španjolska influencerica Teresa Andrés Gonzalvo ovog je vikenda zaradila svu pažnju zahvaljujući vjenčanju s dugogodišnjim partnerom Ignacijom Ayllónom u rodnoj Valenciji, a tim je povodom osvanula u čak pet haljina

Između glavne ceremonije vjenčanja održane u samostanu Santa María de El Puig, na periferiji Valencije, mladenka je osvanula u nekoliko bijelih haljina na višednevnom slavlju ljubavi.

U VALENCIJI

Vjenčanica lijepe influencerice najbolji je primjer profinjene elegancije, a ništa manje nisu atraktivni ni stajlinzi uzvanica

Pogledaj galeriju

Nakon nošenja svilene haljine dizajnerice Inés Núñez, kojom je s današnjim suprugom najavila svadbeno slavlje, a zatim i tri haljine s potpisom španjolskog brenda Navascués, dan poslije slavlja osvanula je u najnovijoj.

Španjolskom dizajneru Nicolásu Montenegru mladenka je povjerila zadatak kreiranja zadnje, pete haljine.

‘Haljina ima mediteranski, valencijski štih…Pomalo Grace Kelly ili Brigitte Bardot iz francuske Provanse... Ima čak i malo talijanskog prizvuka, a prvenstveno je inspirirana počecima glamura 50-ih’, otkrio je njezin kreator.

Zavodljivog proreza na leđima, ovu haljinu dodatno posebnom učinio je dodatak bijelog šešira s vrpcom koju je mladenka svezala oko glave, ali i crna verzija hit kožnih natikača Oran s potpisom modne kuće Hermes.