MODNA INSPIRACIJA

Učite od njih kako se nosi ultimativni hit sezone

26.10.2016 u 18:37

  • +2

Slavne dame u baršunastim haljinama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Tatjana Janković

Bionic
Reading

Na glamuroznoj dodjeli nagrada američkog izdanja magazina Elle tri holivudske zvijezde uspjele su potvrditi to da je baršun glavni hit sezone

U mnoštvu slavnih imena koja su prodefilirala crvenim tepihom magazina Elle istaknuo se glumački trojac sačinjen od Anne Kendrick, Felicity Jones i Shay Mitchell.

Da je baršun glavni hit sezone, ove holivudske zvijezde potvrdile su na crvenom tepihu u haljinama stvorenim od te trendovske tkanine.

Luksuzan dojam koji daruje baršun glumica Anna Kendrick predstavila je u verziji haljine midi dužine nalik popularnim prošlosezonskim slip modelima. Spomenutu kreaciju od plavog baršuna, s tankim naramenicama i nešto dubljim V-izrezom na području dekoltea, Anna je stilizirala štiklama s potpisom Giuseppea Zanottija i decentnim nakitom.

Za seksepilnu verziju baršuna odlučila se i glumica iz hit serije 'Slatke male lažljivice' Shay Mitchell pojavivši se u haljini na preklop nalik luksuznom ogrtaču sa zavodljivim prorezom u području dekoltea i donjem dijelu. Ovu baršunastu kreaciju u znaku zagasite roza boje američka glumica i model naglasila je mokrim izgledom frizure i modnim dodacima u znaku trendovske choker ogrlice, a pridružila joj je par vrtoglavo visokih štikli metalnog odsjaja.

OMG! Sexy ??❤ #ShayMitchell #pll

Fotografiju objavljuje Cah. (@proudofshaym)

U nešto više zatvorenoj, no ne manje zavodljivijoj haljini u znaku baršuna na crvenom tepihu pojavila se britanska glumica Felicity Jones.

I dok su se njezine kolegice odlučile za haljine u kraljevski plavoj i tamnoružičastoj verziji, zvijezda filma 'Teorija svega' zablistala je u baršunu zagasite crvene boje. Osim u trendovskom baršunu, posebnost glumičine haljine midi dužine leži u zanimljivim detaljima, poput čvora smještenog na jednom ramenu i nešto dužeg stražnjeg dijela. Elegantnu je kreaciju britanska glumačka zvijezda naglasila zlatnim štiklama tankih naramenica, upečatljivim prstenom u nijansi haljine i nemarnom valovitom punđom.