U HUMANITARNE SVRHE

U utrci na štiklama okušali se i muškarci

27.09.2014 u 16:02

  • +5

Održana utrka u štiklama

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Pobjednica ovogodišnje, pete po redu Storyjeve utrke na štiklama je Nikolina Županić. U ovoj uvijek zanimljivoj utrci sudjelovali su i muškarci

Glavni zagrebački trg ove subote poskakivao je od kuckanja potpetica pedeset sretnica koje su su natjecale za glavnu nagradu od 10.000 kuna, piše Story

Pod generalnim pokroviteljstvom Planeta obuće, i ove godine natjecateljice su pokazale zavidnu vještinu trčanja na potpetici najmanje visine osam centimetara te su priuštile posjetiteljima i prolaznicima odličnu zabavu. Najspretnija i najbrža bila je Nikolina Županić osvojivši tako 10.000 kuna na American Express kartici.

Ipak, za glavni show bilo je zaduženo nekoliko odvažnih muškaraca koji su trčanjem u potpeticama napravili pravi spektakl povodom pete godine održavanja utrke na štiklama. Oni su redom osvojili vrijedne nagrade Eucerina, Core Gyma i Nivee, a pobjednik Marko Lajtman zasluženo će svoju partnericu i sebe izvesti u Terme Tuhelj, koje su bili pokrovitelj glavne nagrade muške show utrke.
 
Kao i svake godine, i ova utrka na štiklama imala je humanitarni karakter pa su tako mnoge najveće zvijezde donirale svoje štikle kako bi tako pomogle Centru za autizam.