LUCIJA ŠERBEDŽIJA

U tri godine izišla sam sedam puta, blejim u Facebook

07.10.2010 u 12:32

Bionic
Reading

Da sve ostaje u obitelji, mudrost je koju potkrepljuju Šerbedžije, kompaktna slavna familija koja u hektičnom ritmu današnjice pruža pozitivan primjer kako posao i obaveze uz mnogo volje mogu i – spajati

Obitelj Šerbedžija svoj je posljednji projekt pretvorila u obiteljsko druženje, a rezultat je domaća komedija '72 dana', redateljsko-scenaristički debi Danila Šerbedžije u kojemu jednu od glavnih uloga igra njegov otac Rade, a u sporednoj roli mu je i mlađa sestra Lucija.

'Svađa na setu nije bilo, brat i ja prestari smo za takvo što, pa tata nije imao što rješavati. Šalim se, naravno, jer Danilo zapravo zrači tom zen energijom koju prenosi na cijelu ekipu. Iako mu je to prvi dugometražni film, ponašao se kao da ih je režirao u najmanju ruku već sedamnaest', u intervjuu za TV prilog Večerneg lista kazala je Lucija Šerbedžija. Iako se posljednjih mjeseci potpuno posvetila obitelji, iz dječje sobe uskoro će kročiti na crveni tepih, povodom svečane premijere '72 dana', 12. listopada. Premda živi odvojena od supruga, beogradskog redatelja Filipa Gajića, pa se takoreći sama brine o dvoipolgodišnjem Sergeju i šestomjesečnoj Anastaziji i još uz to uspijeva glumiti, Lucija sebe smatra – najneorganiziranijom osobom na planetu?! U posljednje tri godine izišla je sedam puta, a kad klinci zaspu, kaže, bleji u Facebook. Ljetos je na Brijunima ipak uspjela vidjeti malo sunca i mora zahvaljujući ocu Radi koji se obožava igrati s unucima.