FASHION GURU

Nakon dodjele Zlatnog studija frcalo je perje na sve strane, bilo ga je u svim bojama, a siguran sam da su tete čistačice mogle napuniti nekoliko popluna

  • 07.02.2022 u 15:02

  • Bionic
    Reading

    Naš Fashion Guru ovog vikenda imao je pune ruke posla, a gledajući čak dvije dodjele - one nagrada Rock & Off i Zlatnog studija - pomno je pratio poznate dame iz svih sfera društvenog života Hrvatske i evo koje su mu zapele za oko

    Vikend su obilježile nagrade, jedna šminkerska, a druga rokerska. Što se tiče rokerske, tu nema puno pisanja, jer rokeri i dalje misle da su crna boja i koža ono što trebaju nositi.

    Ok, ne slažem se s time da rokeri moraju nositi razvaljene traperice i razvučene majice, ali ne bih se previše zamarao time. Najbolje odjevena na toj dodjeli bila je - tko drugi nego Ida Prester.

    Studio je onaj magazin koji smo nekada željno čekali subotom i gledali u njemu što ima na telki, a to je isto otišlo u neke druge vode, ali nagrada je ostala. Nema tko ju nije dobio, ako i nije, onda je bio prezenter. Očekivano su, kao i svake godine, dobitnici bili najveseliji, ali meni je ipak upao u oko jedan trend.

    Perje. Frcalo je perje na sve strane, bilo ga je u svim bojama, a siguran sam da su tete čistačice nakon dodjele mogle napuniti nekoliko popluna. Indiri bi bilo sasvim dosta crno perje na haljini, ali to je naša slatka Indira, pa je stavila i naušnice, što je bilo malo u kontrastu s upečatljivom frizurom.

    Dobitnica Anja Šovagović Despot zna da su energenti poskupjeli pa je stavila kapu na glavu i perje oko vrata. Lucija Šerbedžija nije škrtarila i pokazala je da i ona ima patku za utrku. Kao šećer na kraju, Severina je pokazala da su njezina multicolour perja ipak top u klasi ptica, prava paunovska paleta, da se vidi raskoš.

    • +14
    Medijska nagrada Zlatni studio 2022. Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.