kakav stajling

U toplesu i obojana u zlato: Cara Delevingne doslovno je shvatila dress code ovogodišnje Met Gale

03.05.2022 u 10:05

Bionic
Reading

Dress code ovogodišnjeg izdanja bala Met Gala bio je definiran kao 'pozlaćeni glamur', a Cara Delevingne shvatila je doslovno i pokazala se u toplesu, kože obojane u zlato. Bilo je to izdanje koje nikog nije ostavilo ravnodušnim

Supermodel Cara Delevingne dress code ovogodišnjeg najglamuroznijeg modnog događaja prigrlila je doslovno i na crvenom tepihu pokazala hrabar modni odabir.

Na crveni tepih je stigla u crvenom Dior Haute Couture odijelu koje je su činile krojene hlače cigareta kroja te sako čiji je izgled bio inspiriran frakom, a stajling inspiriran muškom modom upotpunio je i štap koji je držala u ruci. No, onda je uslijedilo iznenađenje. 29-godišnja manekenka u jednom je trenutku skinula gornji dio, a ispod sako je pokazala golo tijelo prekriveno zlatno, svjetlucavom bojom.

  • +11
Cara Delevingne Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Noseći samo naljepnice na grudima te niz zlatnih lančića koji su se protezali niz njezino poprsje, manekenka je samouvjereno pozirala na crvenom tepihu pokazujući svoju pozlaćenu boju tijela.

  • +112
Met Gala 2022. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezine ruke, šake, pa čak i stopala bili su prekriveni zlatom na više načina pa je tako nosila i nekoliko zlatnih prstena, a izgled je upotpunila i zlatnim make-upom. A našla se tu i duga plava perika ukrašena laganim valovima. Doista, bila je to kombinacija koja nije mogla proći ispod radara. No, britanska manekenka ne ustručava se posegnuti za modnim kombinacijama koje privlače pažnju. Tako je na prošlogodišnjem izdanju Met Gale onosno je nosila još jedan Diorov look koji je uključivao hlače i top nalik prsluku s natpisom 'peg the patriarchy'.