NE ZNA ZA ODMOR

U top formi: Ovako lijepa Jessica Alba održava vitku liniju

01.07.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Jessica Alba, glumica i vlasnica kompanije Honor, dobro je poznata po svojoj željeznoj disciplini kad je u pitanju zdrav način života

Lijepa 39-godišnjakinja u kratkom topu i tajicama je pokazala kako karantena nije nimalo naškodila njezinoj besprijekornoj figuri, a sad znamo i zašto!

Zvijezda 'Sin Cityja' redovito na svom Instagram profilu objavljuje detalje iz svoje svakodnevice pa je oduševila fanove fotografijama na kojima koncentrirano vježba.

'Stvarati zdrave navike može biti teško, ali je zabavnije i jednostavnije uz obitelj ili prijatelje', poručila je slavna glumica koja na nekoliko fotografija vježba uz pomoć elastične trake i medicinske lopte.

Komplimenti nisu izostali, a pohvalile su je i njezine poznate prijateljice Jennifer Lopez i Jaime King.

'Prelijepa', 'Wow', 'Nije ni čudo da izgledaš tako mladoliko', samo su se nizale pohvale. Glumica i uspješna poduzetnica je otkrila i da jako voli plesati što je sjajan način za ostati u top formi.

Jessica i danas izgleda sjajno, te se svi slažu kako se nije nimalo promijenila otkad je prije 20 godina debitirala u seriji 'Anđeo tame'. Glumica koja sa suprugom Cashom Warrenom ima troje djece, dvije kćeri i sina, nakon uloge u toj seriji za što je zaslužila nominaciju i za Zlatni globus, samo je nizala brojne filmske naslove poput 'Fantastic Four', 'Sin City', 'Honey' ili 'Machete Kills'.

Inače, njezina kompanija Honor je u samo pet godina od osnivanja, vrijedila nevjerojatnih milijardu dolara.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia