STAJLIŠ ŠPANJOLKA

Ova modna influencerica dokazuje svakim novim stajlingom kako su godine samo broj

30.06.2020 u 18:06

Bionic
Reading

Poznata španjolska influencerica Carmen Gimeno iz dana u dan ima sve više pratitelja, a njezin je stil sve samo ne dosadan

Elegantna Španjolka najbolji je dokaz kako su godine samo broj, jer modni svijet ne prestaje oduševljavati svojim maštovitim odjevnim kombinacijama.

S nevjerojatnom lakoćom slaže stajlinge koji su prava inspiracija, a što je najvažnije za njih nikad ne troši veliko bogatstvo.

Najpoželjniji stajlinzi ove sezone su zasigurno praktične i ženstvene kombinacije haljina i tenisica na kojima je Carmen 'doktorirala'.

Baš poput nje i holivudske ljepotice poput npr. Sienne Miller ili Ane de Armas preteklih su mjeseci uspješno su prošetale upravo ovakve stajlinge.

Praktični i ženstveni ovakvi su outfiti odličan odabir za ljeto, a Carmen je dokazala kako je to sjajan look i za dame iznad 50.

Ova 'plus 50' modna ikona primjer je dobro poznate tvrdnje kako dobar stil ne ovisi o novcu već o promišljenim odjevnim kombinacijama koje ističu naše adute i u kojima se dobro osjećamo.

Carmen je tako poput prave street style kraljice uspješno spojila cvjetnu haljinu iz Zare s Nikeovim tenisicama u istim tonovima, a točka na 'i' ovog looka je neodoljiva torbica od pruća s potpisom domaćeg brenda Piel de Mar.

Dama sa srebrom u kosi preferira svima dostupne komade iz Zare ili H&M-a koje bez greške spaja s tenisicama, a njezina je dobitna kombinacija spoj haljina ili suknji s tenisicama.

Ako niste bili sigurni kako nositi haljine ili suknje koje su apsolutni ljetni hit, sigurno će vas inspirirati kombinacije razigrane Carmen Gimeno.