MEGAN FOX

U štiklama i trapericama: Atraktivna brineta spojila dva najpoželjnija komada ove sezone

20.04.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Megan Fox, 34-godišnja glumica najpoznatija po ulogama u filmovima 'Jenniferino tijelo' i 'Transformeri', nije prošla nezapaženo prilikom večernjeg izlaska

Lijepu glumicu, koju su na početku karijere proglasili nasljednicom Angeline Jolie zbog duge tamne kose, plavih očiju i ljubavi prema tetovažama, kamo god da se uputi fotografi prate u stopu.

Ljepotica koja iz braka s glumcem Brianom Austinom Greenom, zvijezdom serije 'Beverly Hills', ima tri sina, za izlazak s novim dečkom, glumcem i glazbenikom Machine Gun Kellyjem, pomno se dotjerala.

Mnoge zaljubljenice u modu ističu kako im je jedna od omiljenih večernjih kombinacija spoj traperica i štikli, a to je dokazala i lijepa Megan.

  • +4
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za ovu je prigodu atraktivna brineta uskočila u trendi traperice ravnih nogavica s prorezima na rubu nogavica brenda Eb Denim i crni top s vrtoglavim dekolteom.

Jednostavan, no vrlo zavodljiv look upotpunila je torbicom, tihom patnjom brojnih fashionistica. Radi se o prepoznatljivom Pradinom modelu s ukrasnim lancem/ručkom, reizdanjem iz 2005. godine.

  • +9
Machine Gun Kelly i Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Rose Billings / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prestižna torbica od plastificirane tkanine veliki je hit među zaljubljenicama u modu, a cijena joj je čak 1390 dolara (oko 8700 dolara).

Nenametljiv make up i kosa stilizirana u blage valove zaokružili su ovaj stajling.

Inače, kako se pisalo, Machine Gun Kelly i Megan su jako zaljubljeni i planiraju zaruke kad se finalizira njezin razvod s Greenom.

Megan i Brian razišli su se u studenome 2019. godine, a glumica je prošloga proljeća na setu filma 'Midnight in the Switchgrass' upoznala Kellyja i otad su nerazdvojni.