JESSICA SIMPSON

U ružičastom od glave do pete: Slavna plavuša istopila je 46 kilograma i sada izgleda kao Malibu Barbie

05.02.2020 u 18:02

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jessica Simpson se nakon trudnoće s trećim djetetom borila s nakupljenim kilogramima koji su teškom mukom išli dolje, ali slavna plavuša uspjela je u svom naumu i prije nekoliko mjeseci dovela svoju liniju do savršenstva koju sada s ponosom pokazuje gdje god stigne

Atraktivna Jessica Simpson prošetala je New Yorkom u nekoliko stajlinga u istom danu, no najviše pažnje privukla je u upečatljivom ružičastom stajlingu koji je bilo nemoguće ne primijetiti. 39-godišnja plavuša snimljena je kako napušta jednu zgradu, no umjesto da pobjegne od paparazza, Jessica je zastala i puna samopouzdanja pozirala za kamere.

Lijepa glumica i pjevačica ponosno je pokazivala svoju vitku figuru na kojoj je naporno radila, odjevena u ružičasto od glave do pete. Ispod dugog kaputa od PVC-a s krznenim ovratnikom nazirale su se široke hlače s uzorkom cvijeća i košulja identičnog printa, a oba komada odjeće nose potpis brenda Staud.

  • +5
Jessica Simpson Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Cjelokupan stajling Jessica je upotpunila ružičastim Gucci naočalama, Alexander McQueen torbom i Saint Laurent štiklama, a mnoge je u ovom outfitu podsjetila na popularnu Barbie lutku, dok su je drugi usporedili s odvjetnicom Elle Woods iz filma 'Plavuša s Harvarda' koju je utjelovila Reese Witherspoon.

Da je spremna za ispravan i zdraviji način života, Jessica je dala do znanja odmah nakon poroda, pogotovo jer je tijekom trudnoće imala mnogih zdravstvenih problema. Kontaktirala je trenera Harleyja Pasternaka koji joj je pomogao da izgubi nevjerojatnih 46 kilograma u samo pola godine.