JESSICA SIMPSON

Iskrena ispovijest poznate holivudske plavuše: 'Bila sam osramoćena, nikad nisam očekivala da će moja baka morati čitati o mom seksualnom životu'

23.01.2020 u 21:15

Bionic
Reading

Uskoro izlaze njezini memoari u kojima potanko opisuje bol, tjeskobu i probleme iz mladosti koji su je pratili sve do unazad nekoliko godina. Svoje je traume rješavala alkoholom i tabletama, a danas Jessica Simpson s ponosom govori kako je sve uspjela pobijediti

Ponuda za knjigu o svom životu i poslovnom uspjehu imala je još prije nekoliko godina, no Jessica Simpson jednostavno nije osjećala da je pravo vrijeme za to.

'U svom srcu znala sam da nisam iskrena prema sebi, prema svijetu i obožavateljima. Ta bi knjiga bila laž, a ja sam jako loša u lažima, jednostavno mi to ne ide', rekla je 39-godišnja Amerikanka.

Popularna pjevačica, glumica i vlasnica modnog brenda tek sada spremna je ispričati svoju emotivnu životnu priču koja je još u ranom djetinjstvu krenula pogrešnim putem. Uskoro će svjetlo dana ugledati njezina knjiga memoara u kojoj govori o svemu što ju je godinama mučilo. Osim toga, objasnila je kako je sve svoje probleme potiskivala i pokušavala riješiti alkoholom i tabletama.

'Ubijala sam se alkoholom i tabletama. Ostaviti se alkohola bilo je lako. Bila sam toliko ljuta na tu bocu i na sebe kako sam si uopće dozvolila da dođem to te mjere. Teži dio posla bile su terapije i otvaranje na van', rekla je Simpson.

Naime, popularna plavuša u dobi od 6 godina doživjela je seksualno uznemiravanje od strane vršnjakinje, obiteljske prijateljice, kod čijih su roditelja ona i njezina obitelj često odlazili u posjete. Jessica je o svemu dugo šutjela, a onda je u dobi iod 12 godina odlučila roditeljima kazati što se događa.

'Sjećam se da smo se vozili u automobilu, majka je pljusnula moga oca po ruci i kazala da je znala da nešto nije u redu, a otac je nastavio voziti u tišini. Nikada više nismo posjetili tu obitelj, ali isto tako nismo ni progovorili o onome što mi se dogodilo', piše u svojoj novoj knjizi pjevačica.

U narednim godinama, Simpson je postala iznimno popularna i jednostavno je sve svoje probleme zataškala. Njih su znali samo obitelj i najbliži prijatelji. Rane koje je liječila alkoholom prije tri godine odlučila je zacijeliti na nov i prirodniji način.

'Jedne večeri dok smo bili kod mene i pili, rekla sam svojim prijateljima da ne mogu više ovako. Da me alkohol čini depresivnom i da mi radi probleme te sam ga se odlučila ostaviti. U tom trenutku svi su oni stali uz mene, zagrlili me i krenuli u borbu skupa sa mnom. Osjećala sam se divno, oslobođeno i napokon potpuno iskreno. Kao da sam prodisala', prisjetila se Jessica.

Bilo je to prije tri godine i od tada nije popila ni kap alkohola. Dosljedna je i napokon ispunjena i sretna.

Zaključila je da je istina ponekad teška i okrutna, no da je jedini ispravan način i na koncu vodi do uspjeha.

Uz to Simpson se dotakla svoje ljubavne veze iz ranih 20-ih, kada je nekoliko godina hodala s Johnom Mayerom, koji je 'fizički i psihički bio ovisan o njoj'.

'Jednostavno me osvojio svojim šarmom i energijom. No nekoliko mi je puta tijekom naše veze rekao da je ovisan o meni seksualno i emocionalno, da me nikada ne želi dijeliti ni s kime. Osim toga uvijek sam se s njim osjećala nedovoljno pametnom. Vodio je intelektualne razgovore u kojima je volio biti 'pobjednik'. Provjeravala sam gramatički svoje poruke koje sam mu slala, a od napetosti sam uvijek pila da bih to prebrodila. Stalno sam bila nervozna i napeta. Jako me volio, ali i ja njega i to je trajalo možda i predugo', govori s odmakom poznata pjevačica.

Preboljela ga je tek nakon njegovog neprimjerenog intervjuua u kojem je kazao: 'Ta cura je za mene bila poput droge, a droga u velikoj mjeri ni za koga nije dobra. Da, ta cura je poput kokaina za mene. Sa seksualne strane, to je bilo ludo. Ona je pravi manijak'.

Iako je mislio da joj time diže samopouzdanje, Mayer je ovim izjavama zapravo duboko uvrijedio Simpson koja je kazala da ovo nije očekivala od nekoga kome je bezuvjetno vjerovala te da muškarci nikada ne bi trebali govoriti što se događa u spavaćoj sobi javno.

'Bila sam osramoćena, nikad nisam očekivala da će moja baka morati čitati o mom seksualnom životu. Mayer me tada privlačio, ali to je bilo u mojim ranim 20-ima, danas sam žena i to potpuno drugačija, danas se ne bismo dobro slagali', priznala je Jessica koja je od 2014. u sretnom braku s Ericom Johnsonom s kojim dijeli troje djece.