OD NJE TREBA UČITI

U ovom bi stajlingu najbolje odjevena Hrvatica pokorila i Hollywood

01.12.2016 u 11:45

Bionic
Reading

Ako i jedna poznata Hrvatica trendove nosi na drugačiji način s više stila od svih ostalih, onda je to Ljupka Gojić Mikić. Malo bi koja ljubiteljica mode odabrala baš zelene gležnjače od baršuna pa ih uparila s otkačenim krpicama poput nje

Dovoljno je tek površno pogledati fotografije Ljupke Gojić Mikić, koja putem Instagrama rado dijeli privatne trenutke iz života u dalekom Japanu, i sasvim je jasno da savršeno zna složiti trendi stajlinge koji izazivaju zavist.

Osim modnim kombinacijama, Ljupka izaziva zavist krpicama iz svog ormara jer on krije svaku in torbu i cipele, upravo one koje ljubomorno gledamo na naslovnicama modnih časopisa.

Najnoviji par u njenoj bogatoj kolekciji sada su zelene gležnjače od baršuna s potpisom Gianvita Rossija. Osim što su od ultimativno trendi tkanine, nove cipele su i s potpisom jednog od trenutačno najpoželjnijeg talijanskog dizajnera. Osim što je pokorio svjetsku modnu scenu, uspješni talijanski dizajner osvojio je i mnoge poznate Hrvatice pa njegove cipele u imaju i lijepa Iva Šarić, pjevačica Jelena Rozga, ali i odvjetnica Jadranka Sloković

#hoodie #ema #joliepetitebyljupkagojic ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)


Upečatljive gležnjače nekadašnja manekenka i dizajnerica nije uklopila s klasičnim komadima poput traperica, već se udubila u modne igrice pa oduševila šljokičastom haljinom s resicama i kaputom iz svoje kolekcije.

Sjajne resice u zelenim i plavim tonovima razigrale su cijeli stajling, a Ljupka je sve zaokrenula dodavši obične zelene čarape i kaput prepun volana na rukavima. Ovaj joj se stajling vjerojatno jako sviđa jer je na svome profilu na Instagramu objavila čak dvije fotografije u istom outfitu, a na jednoj joj društvo radi i preslatka kćerkica.

#hoodie #ema @joliepetitebyljupkagojic ?? #joliepetitebyljupkagojic #hiroshima

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)