velika povezanost

Lijepe sestre Badrić: Nina i Sunčica oduševljavaju ljepotom i stilom, a teško je ne primijetiti koliko su slične

13.02.2023 u 21:13

Bionic
Reading

Iza Nine Badrić još je jedan u nizu uspješnih nastupam, ovog puta u Beču. Velika podrška i pratnja ovog puta bila joj je njezina sestra Sunčica, a nerazdvojne sestre Badrić oduševile su sjajnim izgledom

Odjevena u glamuroznu dugu haljinu, raskošno ukrašenu perjem i šljokicama Nina Badrić ponovno je zablistala poput prave dive. Haljina inspirirana stilom starog Hollywooda u punom sjaju laskavo je istaknula njezinu figuru i siluetu. Glamurozan izgled kreacije otvorenih leđa i dubokog dekoltea bio je pojačan dramatičnim šlepom i dugačkim rukavicama.

U zasebnom postu Nina je objavila i fotografiju sa sestrom Sunčicom, a sličnost i ljepota sestara je zapanjujuća. Sunčica je za tu prigodu posegnula za laskavom sako-haljinom, u također crnoj boji. Brojni prijatelji i pratitelji pjevačice pohvalili su izgled sestara složivši se kako se radi o pravim ljepoticama. Komentar je ostavila i sama Sunčica koja je napisala: 'Moj život najljepši,' a Nina joj je odgovorila emotikonom srca.

Inače, Nina i Sunčica vrlo su bliske i povezane. Inače Nina rijetko objavljuje fotografije članova obitelji na društvenim mrežama no ponekad učini iznimku te obožavatelje oduševi s fotografijom s mlađom sestrom. Naime, mlađa sestra pjevačice je davnih godina bila njezina menadžerica, a čak se jednom i sama pokušala okušati u muzičkim vodama. Sunčica se povukla iz glazbe kada se posvetila obitelji, a ona je ujedno Ninina najbolja prijateljica i osoba koja je najbolje razumije.

Sunčica već godinama živi u Italiji i ima sina Marca, kojeg Nina rado posjećuje. Fizička udaljenost ne utječe bliskost i povezanost sestara, a uz Sunčicu pjevačica ima stariju sestru Dijanu.

važan dan

Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, a evo tko se našao na listi uzvanika glamurozne proslave

Pogledaj galeriju