ELSA HOSK

U najpoželjnijem kaputu sezone i s torbicom za kojom su svi poludjeli: Slavna plavuša plijenila poglede na gradskim ulicama

26.11.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Poput kolegica s modnih pista, poznata švedska manekenka Elsa Hosk svojim casual izdanjima predstavlja veliku modnu inspiraciju brojnim ženama

Na ulicama New Yorka Hosk je i ove jeseni dokazala kako ne može odoljeti popularnom, a ujedno i najtraženijem teddy kaputu s potpisom luksuznog talijanskog brenda Max Mara. Ovaj kaput od eko krzna u boji devine dlake i na bazi svile već nekoliko godina slovi za najtraženiji zimski komad s potpisom luksuznog talijanskog brenda.

Elsa Hosk Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nalik proteklim, police trgovina i ove sezone preplavili su raznorazni modeli takozvanih teddy kaputa u svim bojama i dužinama, a onaj najtraženiji s potpisom Max Mara slavna Šveđanka ovoga je puta kombinirala uz casual traperice, pastelnoplavu vestu i ultimativni modni hit – torbu Pouch s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta.

Casual izdanje na njujorškim gradskim ulicama Elsa je vješto kompletirala klasičnim crnim gležnjačama uz retro model sunčanih naočala od kornjačevine.