NOVA MODNA LJEPOTICA

Dobro je promotrite: Ovu ćete torbu, ali i njezine kopije, narednih mjeseci viđati posvuda

15.08.2019 u 23:00

Bionic
Reading

Plavokosa engleska ljepotica Rosie Huntington-Whiteley redovito na Instagramu objavljuje svoje modne kombinacije, a ova stajliš mama u zadnjih je nekoliko mjeseci više od 40 puta začinila s jednim modelom torbe. Nova ljubav lijepe Rosie je novi premet žudnje u modnom svijetu, torba The Pouch poznatog talijanskog brenda Bottega Veneta, koji zahvaljujući novom dizajneru proživljava drugu mladost

Promatrajući Instagram profil Rosie Huntington-Whiteley gotovo je nemoguće ne primijetiti njezinu opsjednutost jednom torbom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Detail orientated 🕊

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Torba koja izgleda poput oblaka, izrađena je od izuzetno mekane kože, a Rosie je ima u nekoliko boja. Ako je suditi po njezinim objavama, ovaj 'modni oblak' odlično pristaje uz sve stajlinge.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Exiting the studio.

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Torba The Pouch novi je adut Bottege Venete, a u drugom je kvartalu ove godine našla se među top 10 najpoželjnijih modnih komada, prema podacima modne platforme Lyst koja redovito objavljuje izvješća o najpretraživanijim modnim predmetima na internetu.

Prelijepa torba osvojila je ne samo Rosie, već i Lily Aldridge, Rihannu, ali i Salmu Hayek koja ju je prošetala među prvima. Torbu The Pouch modni znalci već nazivaju torbom godine, a u Bottegi Veneti zadovoljno trljaju ruke. Novo dizajnersko ime na čelu te talijanske modne kuće osnovane 1966., Daniel Lee, postigao je uspjeh već sa svojom prvom kolekcijom. Britanac Lee ulogu kreativnog direktora Bottege Venete preuzeo je od Tomasa Maiera, koji je smijenjen s te pozicije nakon dugih 17 godina provedenih na mjestu glavnog dizajnera.

  • +2
The Pouch torba Bottega Veneta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

33-godišnji Lee je nakon manje od 12 mjeseci na čelu redefinirao brend i odmah ga lansirao u zvjezdanu orbitu. O Bottegi Veneto sad se neprestano govori i piše, ovaj pomalo zaboravljeni brend proživljava pravu renesansu, a ovo je, čini se, tek početak.

Lee je zanat pekao u modnoj kući Celine, još dok je kreativno vodstvo imala Phoebe Philo, pa ne čudi što je mnogima za oko zapela njegova estetika, jako slična Celineu u doba Philo. Stoga, ako vam se sviđao rad Phoebe Philo, onda ćete definitivno biti oduševljeni novom Bottegom Venetom. Bogato modno nasljeđe ovog brenda poznatog po luksuznim modnim dodacima i komadima od kože, Lee je obogatio svojom vizijom. Novu eru pod njegovim vodstvom nazivaju novom Bottegom, a dobila je i svoj Instagram profil @newbottega. Za početak pažnju modnog svijeta ukrao je odličnom torbom, a komadi iz nove kolekcije zasigurno će biti prvi odabir brojnih zvijezda i trendseterica u narednim mjesecima.