FANI ČAPALIJA

'U mom braku nije bilo nježnosti'

12.07.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Fani Čapalija, jedna od najljepših naših misica koja se proslavila svojim odgovorom 'It's OK!' kad se natjecala u Sun Cityju, ispričala je zašto su mediji pisali da je u depresiji

Prelijepa Fani Čapalija odlučila se u zadnje vrijeme malo medijski eksponirati, ona sada živi mirnim životom, a najviše uživa sa svojim ljubimcem Benom.

'Uvijek je sa mnom. Baš kao da mi je dijete, mazim ga i pazim i sve svoje obaveze ravnam prema njemu. Nakon razvoda i smrti majke i oca, on je moje svjetlo', ispričala je Fani za časopis Extru.

Nakon što se razvela od Ivice Mornara, izgubila majku, a nedugo nakon toga i oca, mediji su pisali da je Fani u depresiji. 'Bilo je to jako teško razdoblje za mene, ali ne bih rekla da sam bila u depresiji, kao što su novine pisale', rekla je Fani koja sada živi u majčinom stanu u Splitu, dane provodi na plaži i u šetnjama Marjanom te uvečer često pogleda film, a ponekad cijelu večer provede dopisujući se SMS-ovima s prijateljicama, a rijetko izlazi.

Fani je jasno zašto joj brak nije uspio. 'Bili smo jednostavno previše različiti. Kada bismo hodali gradom, rijetko bismo se držali za ruke ili grlili. Momo je ljubav pokazivao na svoj način, ali džabe mi ta beskrajna ljubav i privrženost kad nema nježnosti', rekla je Fani kojoj se udvaraju mlađi dečki koje ne shvaća ozbiljno.

'Jednoga sam ostavila jer je bio tri mjeseca mlađi. Ni sama ne znam zašto mi je to toliki problem', rekla je Fani kroz smijeh za Extru.