kad se zvijezde poslože

U iduća tri tjedna financije, ljubavni život i posao doživjet će vam uzlet

14.04.2024 u 07:33

Bionic
Reading

Prvu polovicu travnja obilježile su važne astrološke pojave, počevši od 1. travnja, kad je Merkur postao retrogradan, donoseći kaos, zbrku i kašnjenja

Potpuna pomrčina Sunca u Ovnu 8. travnja potakla vas je na istupanje iz zone udobnosti i usmjerila na novi put, ohrabrujući vas na prihvaćanje izazova. I nastavak mjeseca bit će ispunjen zanimljivim kretanjima, od kojih će neka biti posebno moćna.

Pogledaj detaljni horoskop

Sunce ulazi u Bika na neuobičajeno ran datum, 19. travnja, što je posljedica prijestupne godine i dodatnog dana u veljači. U vladavini Bika većina će vas usporiti tempo i okrenuti se jednostavnim životnim zadovoljstvima. Bit će to sjajno vrijeme za česte izlaske na otvoreno i povezivanje s prirodom.

U subotu 20. travnja Jupiter i Uran naći će se na istoj točki u Biku. Oni se susreću otprilike svakih 14 godina, stvarajući posljedice i u osobnim životima i globalno. Ovom prilikom njihov će zagrljaj najaviti pobune protiv vlastodržaca u raznim krajevima svijeta i radikalne društvene promjene. Pojedince će pak nagnati na izlazak iz poznatih okvira, istraživanje potencijala i otvaranje novim mogućnostima.

Pun Mjesec u Škorpionu zasjat će 24. travnja, donoseći emocionalno iscjeljenje. Rane iz prošlosti, skrivene emocije i neriješeni problemi dolaze u prvi plan. Suočavanje s njima neophodno je za vaš rast. Ovo je prilika da se oslobodite štetnih navika i odbacite emocionalni teret.

  • +3
Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: RIVER / MEGA / THE MEGA AGENCY / LISA OCONNOR/AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Merkur se 25. travnja počinje kretati naprijed kroz znak Ovna, što će donijeti smirenje i red nakon nekoliko zbunjujućih i kaotičnih tjedana. Od tog dana imat ćete jasniji pregled stanja i bolju komunikaciju na svim poljima.

Venera 29. travnja ulazi u Bika, znak čija je vladarica. Planet ljubavi i ljepote osjeća se odlično u tom putenom znaku, pa će njegove pozitivne osobine doći do punog izražaja. Bit će to vrijeme opuštenosti i radosti. U iduća tri tjedna vaše financije, ljubavni život i posao doživjet će uzlet.

  • +4
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Na samom kraju mjeseca, 30. travnja, Mars ulazi u Ovna, znak kojim vlada i u kojem će njegove značajke biti naglašene. Od tog datuma osjećat ćete porast energije i entuzijazma. S puno samopouzdanja, strasti i hrabrosti stupat ćete u akciju i biti spremni boriti se za ciljeve.

  • +8
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA