CHARLOTTE CASIRAGHI

U haljini poput vjenčanice: Unuka Grace Kelly sve je zasjenila na crvenom tepihu

21.05.2024 u 22:35

  • +3

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Uz crno-bijele, neobične 'gole' haljine i vintage modele, snježno bijele kreacije koje je lako zamijeniti za vjenčanicu pokazale su se jednim od najvećih trendova na crvenom tepihu 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu

Ni ovogodišnji Filmski festival u Cannesu nije mogao proći bez njih - članova najpoznatije monegaške obitelji.

Ovog utorka, na svečanoj premijeri filma 'Marcello Mio' svu pozornost imala je 37- godišnja Charlotte Casiraghi.

Poput brojnih zvjezdanih uzvanica ove godine, unuka holivudske ikone Grace Kelly na crvenom tepihu osvanula je u haljini koju je lako zamijeniti za vjenčanicu.

Odabrani model spuštenog struka, bandeau dizajna dekoltea i debelih naramenica prilično je jednostavan, u skladu s njezinim uobičajenim odabirima za svečana događanja, a njegov donji dio činio je suptilni prorez u kombinaciji s volanom.

Ovaj svečani look dopunila je jednostavnim crnim cipelama uz dodatak Chanelove srebrne torbice i dugih, svjetlucavih naušnica.

Unuka Grace Kelly, jedanaesta u redu za prijestolje Monaka, nije od onih koji kompliciraju stvari kada je moda u pitanju.

Iako je pokleknula pred vladajućim trendom u Cannesu, njezina verzija vjenčane mode na crvenom tepihu potpuno je pitoma u usporedbi s ostalim.

Kao i obično, njezin svečani odabir haljine i ovoga puta potpisuje francuski Chanel, za koji od 2020. godine nastupa u ulozi glasnogovornice i globalne ambasadorice.