Philippine Leroy-Beaulieu

Blista u šestom desetljeću: Chic Francuskinja otkrila novi imidž

21.05.2024 u 16:48

  • +3

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / SGP / DDP USA / ISABELLE VAUTIER / STARFACE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na svečanoj premijeri Costnerovog vesterna 'Horizon: An American Saga' u Cannesu, a potom i dodjeli nagrada Women In Motion modne grupacije Kering, zvijezda Netflixove hit serije plijenila je posebnu pozornost

Otkako je svjetsku slavu stekla ulogom marketinške guruice u seriji 'Emily u Parizu', 61- godišnja francuska glumica Philippine Leroy- Beaulieu, rado je viđen gost na revijama brojnih renomiranih brendova i svečanim događanjima.

Priliku za hod crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu danas rijetko propušta, a ove godine svojom pojavom uveličala je premijeru vesterna 'Horizon: An American Saga'.

Novi uradak holivudske zvijezde Kevina Costnera provjerila je u elegantnoj, crnoj haljini bez naramenica podebljanoj nakitom brenda Boucheron - u znaku efektnih narukvica i bogato ukrašenog broša na poprsju kao sjajnom alternativom ogrlici.

Njezino glamurozno izdanje jedino je uspjela zasjeniti frizura koja 'briše' godine.

Kako na malim ekranima tako i u stvarnom životu, ova francuska glumica vjerna je bakrenim tonovima u kosi koje najčešće ističe pažljivo isfeniranom frizurom, no ovoga puta pokazala je 'divlju' stranu i pritom brojne oduševila.

Mladoliki izgled u šestom desetljeću sada je istaknula kovrčavom frizurom sa šiškama koja se, u kombinaciji sa elegantnom haljinom brenda Saint Laurent, pokazala punim pogotkom.

Osim na crvenom tepihu, ovaj stvoreni look predstavila je i na novoj dodjeli nagrada Women In Motion modne grupacije Kering, koja se tradicionalno dodjeljuje u sklopu prestižnog Filmskog festivala u Cannesu.