ŠIRE POSLOVANJE

U Guccijevoj ponudi uskoro i šminka

12.06.2013 u 09:03

Bionic
Reading

Gucci planira lansirati kozmetičku liniju na tržište, a to će zasigurno razveseliti brojne ljubitelje toga brenda diljem svijeta

Poznati talijanski modni brend Gucci uskoro bi mogao proširiti svoju poslovnu ponudu. Kako javljaju modni mediji, planira lansirati kozmetičku liniju. Poznati brend sklopio je ugovor s kompanijom Procter & Gamble Co's Prestige Division, a ta je suradnja već rezultirala s nekoliko parfema.

Nagađa se da će Gucci s istim partnerom uskoro krenuti u proizvodnju dekorativne kozmetike koja bi se trebala pojaviti na policama iduće godine. Iako neki ne shvaćaju zašto se brend odlučio na suradnju baš s tvrtkom P&G, ipak za to postoje jako dobri razlozi.

Naime kreativni direktor u tvrtki P & G Pat McGrath već se godinama brine za make up Guccijevih manekenki na raznim modnim revijama, piše Elle. Navodno bi upravo McGrath trebao biti zadužen za vođenje Guccijevog novog poslovnog projekta. Budući da je Gucci već dugo godina omiljeni brend modno osviještenih ljudi diljem svijeta, nema sumnje da će i njihova nova poslovna ponuda naići na dobar odaziv.