BROOKE SHIELDS

U duhu 70-ih: Legendarna glumica u izdanju kakvo još nismo vidjeli

04.06.2019 u 12:29

Bionic
Reading

Brooke Shields koja se proslavila još kao tinejdžerica u filmu 'Plava laguna' ostavila je sve bez daha u efektnoj kombinaciji u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada CFDA Awards u New Yorku

Riječ je o prestižnoj dodjeli modnih nagrada CFDA Fashion Awards na kojoj ove godine nije nedostajalo poznatih uzvanica koje su se za ovu prigodu posebno potrudile oko svojih stajlinga.

Jedna od najatraktivnijih ljepotica zbog koje su se okrenule mnoge glave bila je zanosna Brooke Shields koja i sa svojih 54. godine koliko je nedavno proslavila, redovito izaziva uzdahe.

  • +7
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prelijepa brineta prepoznatljivih bujnih obrva i manekenske figure blistala je na crvenom tepihu u otkačenom kombinezonu (Sachin and Babin) sa srebrnim šljokicama nadahnutim modom ludih 70-ih. Brooke se odlučila i za neobičnu frizuru posve u skladu s opravicom pa je nakovrčala kosu, a make up i upečatljive naušnice dodatno su zaokružili ovu modnu priču slavne glumice.

CFDA FASHION AWARDS

Večer glamura: Pogledajte sve haljine s prestižne dodjele modnih nagrada

Pogledaj galeriju

Osim lijepe glumice, ovo događanje nisu propustile ni Ashley Graham, Jennifer Lopez, Gigi i Bella Hadid, Diane Kruger, Winnie Harlow, Olivia Palermo, Ciara i dr.

Inače, u jednom od ranijih intervjua Brooke je svojedobno otkrila kako svoju nevjerojatnu liniju duguje predanom vježbanju joge.

'Jako sam ponosna na to što sam tako fit. Volim vježbati najmanje tri puta tjedno, a prakticiram i jogu nekoliko puta tjedno. Godinama sam plesala na Broadwayu, stoga, kada plešem ili vježbam, moji se mišići odmah sjete svih pokreta, kao da sam sportašica', ispričala je tom prilikom Brooke Shields koja se uz uspješnu karijeru modela, glumice i titule seks simbola 80-ih može pohvaliti diplomom poznatog sveučilišta Princeton na kojem je završila studij francuske književnosti.