UVIJEK LIJEPA

Pun pogodak: Katie Holmes pokazala svoju romantičnu stranu u neodoljivoj proljetnoj haljini

04.06.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Nema tko se nije okrenuo je lijepom glumicom Katie Holmes koja se New Yorkom prošetala u šarmantnom proljetnom stajlingu koji vrijedi iskopirati

Čim nastupe topliji dani i počnemo skidati slojeve odjeće, fashionistice spremno uskoče u jedan od najpoželjnijih uzoraka svakog proljeća i ljeta - cvjetni.

Ovaj vječiti dezen nikad neće izaći iz mode, a bez obzira nosite li cvjetne lepršave haljine uz natikače, tenisice, platforme ili cipele na petu, budite sigurni da ćete izmamiti samo komplimente.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica Katie Holmes koja se proslavila u teen seriji 'Dawson's Creek', a potom izgradila impresivnu filmsku karijeru voli ženstvene kreacije koje ističu njezinu vitku figuru.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna brineta koja je nakon razvoda od Toma Cruisea s kojim ima kćerk Suri, ljubav pronašla u zagrljaju holivudskog šarmera Jamieja Foxxa, u lepršavoj je haljini sitnog cvjetnog uzorka asimetričnog kroja s potpisom kreatorice Ulle Johnson bila pravi mamac za poglede. Zanimljiva kreacija s ukrasnim trakicama i velikim volanima bila je odličan odabir za Katie koja ju je uparila s trendi sandalama s tankim remenima iste dizajnerice.

  • +21
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stajling je začinila velikom smeđom torbom, sunčanim naočalima s okvirima od kornjačevine i tankim zlatnim ogrlicama kakve obožavaju trendeseterice.

Kosu je podignula u ležernu punđu, a užurbana glumica u ruci je čvrsto držala šalicu s kavom kako bi putem stigla popiti omiljeni napitak.