FENTY OD GLAVE DO PETE

Baš poput Rihanne: Bella Hadid među prvima isprobala komade koje svi žele

04.06.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Bella Hadid, modni je uzor današnjim mlađim generacijama. Njezini stajlinzi inspiriraju, ali se i naveliko kopiraju, a uoči dolaska na glamuroznu dodjelu modnih nagrada CFDA u New Yorku među prvima je prošetala najpoželjnije krpice s potpisom ikone Stila Rihanne

Krajem svibnja, slavna Rihanna predstavila je debitantsku modnu kolekciju za vlastiti modni brend Fenty pod okriljem francuskog koncerna Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH). Osnivanjem nove luksuzne modne kuće Maison Fenty Rihanna je uspjela ući u povijest kao prva tamnoputa žena koja ima vlastiti modni brend u sklopu luksuznog francuskog konglomerata. Prva kolekcija koja je svoju premijeru doživjela u Parizu na najbolji način prikazuje Rihannin prepoznatljiv stil kada je riječ o uličnoj modi.

Riječ je o kolekciji koju mahom krase minimalistički komadi bijelih i neutralnih tonova i puno trapera s korzetnim detaljima kojeg i sama često nosi, a tu su i predimenzionirane sunčane naočale uz efektne modele sandala koje se već nalaze na samom vrhu liste želja modnih ovisnica.

Čast da se prva u svijetu slavnih prošeće u komadima s potpisom Rihanninog luksuznog modnog brenda pripala je jednoj od najpopularnijih manekenki današnjice, Amerikanki Belli Hadid koja je uoči blistanja na crvenom tepihu nove dodjele nagrada CFDA u New Yorku uočena u bijeloj traper jakni, neonski zelenim sandalama i s dodatkom futurističkog modela sunčanih naočala.

  • +8
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenutu jaknu od trapera s efektom korzeta, zahvaljujući dužini, Bella je nosila kao haljinu dok je manekenski duge noge dodatno istaknula parom dramatičnih sandala sa špic potplatom u neonski zelenoj boji.

Spomenuti model sandala, poput futurističkih naočala kakve je imala priliku nositi, slove za najpoželjnije komade iz Rihannine debitantske kolekcije za vlastiti modni brend.