RAZIGRANI STAJLING

U doba kada se većina ne skida iz trenirki plavokosa pjevačica je melem za oči

07.04.2020 u 16:50

Bionic
Reading

Američka pjevačica Ashley Roberts, najpoznatija kao članica grupe The Pussycat Dolls, jedna je od rijetkih slavnih dama koje se proteklih tjedana trude dotjerati. Većina njih i kada izlazi iz izolacije u nabavku namirnica ili šetnju čini to u trenirkama i tenisicama, no ne i plavokosa Ashley. 38-godišnja pjevačica oduševila je svojim razigranim stajlingom koji pršti bojama

Slavna pjevačica uputila se na svoje radno mjesto - radio Heart u Londonu, a upravo ondje su je zatekli i paparazzi. Vidno raspoložena, s osmijehom na licu, Ashley Roberts se nakon odrađene smjene uputila kući, no nije imala problem s time što je se putem fotografira. A i zašto i bi kad se dotjerala od glave do pete?

Poteklih dana rijetko kada viđamo poznate dame u bilo čemu osim u trenirkama i tenisicama, pa je stajling slavne pjevačice došao kao naručen da popravi opći dojam. Lijepa Ashley koju, nakon što se situacija vezana uz koronaviru primiri, očekuje povratnička turneja s članicama grupe The Pussycat Dolls koja ju je i proslavila, prošetala je praznim ulicama Londona u razigranom stajlingom koji bismo češće voljeli vidjeti i na ulicama Zagreba.

  • +11
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da se ne boji jarkih boja, kao ni poigravanja s modom, pjevačica je po tko zna koji put dokazala spojivši crvene hlače cigareta kroja i pletenu vestu na šarene pruge s crvenim štiklama i plavim kožnim balonerom, a sve je zaokružila crnim modnim detaljima - Chanel torbom i mačkastim sunčanim naočalama.

Plavokosa pjevačica sklona je poigravanju s bojama i jedna od rijetkih kojima to tako glatko polazi od ruke. Prije nekoliko dana oduševila je također vrlo razigranim, šarenim stajlingom koji je uistinu pravo osvježenje.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia