PROLJETNI LOOK

Pravo osvježenje: Zgodna pjevačica podiže raspoloženje ovim šarmantnim stajlingom

02.04.2020 u 12:15

Bionic
Reading

Atraktivna Ashley Roberts, članica Pussycat Dolls uputila se na svoj posao na radijskoj postaji u Londonu, a njezin cool outfit nije nikako mogao proći nezapaženo

Premda su se djevojke iz Pussycat Dolls pripremale za povratničku turneju, sve je otkazano zbog opasnosti od širenja novog virusa COVID-19 koji je paralizirao svijet, no Ashley se ne treba brinuti - i dalje ima pune ruke posla oko svoje voditeljske karijere u radijskom showu Heart Breakfast.

Ovih dana kad su se svi celebovi povukli u svoje domove kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, najčešće ih viđamo u sportskim, ležernim izdanjima, a mnogi su se odlučili i za odmor od tretiranja kose kemikalijama pa ponosno puštaju sijede poput slavne komičarke Sarah Silverman.

Stoga je pravo osvježenje uslijedilo kad se pomno dotjerana na svoj posao na radijskoj postaji Global Radio u Londonu uputila plavokosa Ashley Roberts.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovako skocana u proljetnom izdanju u pastelnim tonovima nije nikako mogla proći nezapaženo.

  • +6
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fotografi su je ulovili dobro raspoloženu u ružičastom kaputu, zelenoj kratkoj vesti i romantičnoj svijetloplavoj maksi suknji cvjetnog uzorka koju je upotpunila ružičastim stiletticama.

  • +6
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj cool look zaokružila je i torbicom s potpisom prestižne francuske modne kuće YSL i retro naočalima mačkastih okvira.

Besprijekoran osjećaj za modu nedavno je pokazala i kad je iskombinirala vječite starke s jaknom od denima i cvjetnom suknjom, a i spojivši plisiranu suknju s T-shirtom s printom i ružičastim kaputićem.