ODMOR ZA OČI

U centru pažnje: Izabel Kovačić izgleda zanosno čak i u strogom poslovnom stajlingu

11.07.2019 u 13:26

Bionic
Reading

Jedinstveno kulturno događanje More knjiga na zagrebačkom Zrinjevcu privuklo je ovih dana i lijepu Izabel Kovačić. Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića predstavila je Zagrepčanima pop up dućan na otvorenom u kojem iz prve ruke mogu pogledati proizvode za djecu njezina brenda Lunilou koji je prije četiri godine pokrenula sa sestrom

'Ideja nam je kroz dva dana pop up dućana ljudima dati priliku osjetiti iz prve ruke naše materijale i proizvode koje će odmah na lokaciji moći i kupiti, rekla je Izabel Kovačić.

Lijepa ekonomistica plijenila je pažnju u vrlo jednostavnom, a istovremeno efektnom stajlingu - kariranoj suknji pencil kroja i visokog struka s dodatkom remena s potpisom Zarinog sestrinskog brenda Massimo Dutti i običnoj bijeloj košulji s potpisom Alessandra Martorana.

Cjelokupan stajling Izabel je začinila tek decentnim zlatnim narukvicama s potpisom modne kuće Cartier, no najvažniji nakit kojim lijepa Izabel podigne baš svaki svoj look su prekrasni voluminozni valovi u kosi koji su s godinama postali njezin zaštitni znak.

  • +3
Izabel Andrijanić predstavila Lunilou pop up dućan na Moru knjiga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Izabel i Mateo Kovačić napunili su baterije na odmoru koji su proveli van Hrvatske, nakon čega se Izabel vratila poslovnim obavezama. Osim što je nedavno u suradnji s lancem drogerija Dm i kozmetičkim brendom Olival pokrenula vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda za njegu kože Bella by Izabel Kovačić, plavokosa ekonomistica marljivo radi na svom brendu odjeće, obuće i dodataka za djecu Lunilou.

'Lunilou je obiteljski brend koji se u svojoj namjeri i filozofiji usmjerio na proizvodnju ekološki prihvatljive odjeće i obuće za naše najmanje. Kod Lunilou odjeće u ponudi fokus je na kvaliteti i organskim materijalima no ništa manje pažnje ne polaže se i u suvremeni dizajn za sve modno i ekološki osviještene roditelje. Upravo iz svih ovih razloga odlučili smo brend približiti vjernim kupcima i to u gradovima gdje ih imamo najviše - Zagrebu, Zadru i Dubrovniku', rekla je Izabel.

  • +14
Predstavljanje linije proizvoda Bella by Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

'S obzirom da smo najviše orijentirani na naš web shop jedva smo dočekali ljeto i lijepo vrijeme kako bismo izašli van i ljudima na licu mjesta pokazali kvalitetu i finoću naših materijala. U suradnji s Morem knjiga otvorili smo Lunilou pop up na zagrebačkom Zrinjevcu i tamo uživamo u idealnoj ljetnoj kulisi za naše proizvode', dodala je Izabel.