ELEGANTNA U CRNOM

U čemu je tajna ljepote Vlatke Pokos?

06.04.2013 u 10:57

Bionic
Reading

Vlatka Pokos privlačila je poglede u crnom od glave do pete

'Došla sam vidjeti reviju Matije Vujice s kojom surađujem jer jako volim njezine haljine. Budući da me ona podržava u mojim nastupima, naravno da sam došla pogledati što je sada smislila. Zanima me i Marija Cvitanović jer mi se sviđa ono što radi, a znamo se već dug niz godina. Od svih naših modnih manifestacija najviše podržavam Cro-a-Porter... Prvi je i nekako mi je najdraži', rekla je voditeljica.

Svoj look duguje, kaže, zdravom životu, sportu i, naravno, genetici.

'Nastojim živjeti zdravo, koliko god je to moguće u ovom stresnom načinu života, ali može se. S godinama sam pronašla neki svoj unutarnji mir. Kad sad npr. gledam svoje slike otprije 10 ili 20 godina, vidim da totalno drukčije zračim, a to je ono što vas čini lijepim u zrelim godinama. Tajna lijepog izgleda je u pozitivnosti', smatra Vlatka.

Kad je pak u pitanju moda, Vlatka voli odjevne kombinacije koje su, kako kaže, bezvremenske.

'Nikad ne bih na sebe stavila nešto kičasto ili napadno. U modnom sam smislu vrlo decentna. A opet, s druge sam strane vrlo liberalna i sviđa mi se kad postoje različiti ukusi, jer bi bilo grozno kad bismo svi bili isto odjeveni', rekla je Vlatka odjenuvši se za Cro-a-Porter u crno od glave do pete.

'Udobno je, chic, minimalistički... I odlično se osjećam u tome. Odjenula bih se ovako i za neki privatni izlazak', dodala je.

Kad su u pitanju muško-ženski odnosi, Vlatka na njih gleda, kako kaže, samo pozitivno.  
 
'Ne bavim se ljudima koji me nerviraju, odmah to osjetite. Ja ne tlačim ljude, ne pokušavam ih mijenjati, nisam naporna. Ako sam i bila takva, bila sam dok sam bila mlađa. To je osnovni problem u vezama - ljudi žele mijenjati jedni druge, a u vezama je bitno da ne mijenjaš osobu, nego da bude onakva u kakvu ste se zaljubili. OK, možda mu kupim košulju koja se samo meni sviđa, ali ako je to nešto u čemu se i on dobro osjeća', rekla je.