ODVAŽAN POTEZ

U 58. godini istaknula obline u prozirnoj haljini

28.07.2016 u 17:28

  • +2

Melanie Griffith

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

Melanie Griffitih jedna je od glumica koja se nikad nije bojala modno riskirati. U 58. godini i na crvenom tepihu u Los Angelesu odlučila se pojaviti u vidno prozirnoj haljini kojom je malo toga ostavila mašti

I dok su mlađe uzvanice na crveni tepih američkog TV kanala Hallmark kročile u klasičnim kreacijama, 58-godišnja Melanie Griffith osvojila je ogromnu pažnju javnosti prozirnom haljinom koja je otkrivala donje rublje i gole grudi.

Usku crnu haljinu bez naramenica i dugih rukava činili su detalji poput valovitog donjeg dijela i prugaste poluprozirne tkanine. Nosila ju je na crne štikle otvorenih prsta, torbicom Chanel i decentnim nakitom, a složila je i trendovsku nemarnu punđu iz koje su izvirivali pramenovi.

Ova slavna glumica koja se s godinama podvrgnula brojnim estetskim operacijama u misiji održavanja vječne mladosti sve je iznenadila neočekivanim izdanjem koje su mnogi dočekali podijeljena mišljenja.

Melanie Griffith kao jedna od predstavnica zrelije garde holivudskih dama, međutim, nije jedina koja se ne libi igrati na kartu seksipila. Premda se nalazi na pragu sedamdesete, samosvjesna i angažirana glumica Susan Sarandon ne odustaje od smjelih i seksi odjevnih kombinacija, a posljednji put ozbiljno je stala na žulj modnim kritičarima pojavivši se početkom godine na dodjeli nagrada Screen Actors Guild u bijelom odijelu ispod kojeg se nazirao samo crni grudnjak.