SPECIJALIZIRANI TURIZAM NA VISU

Turizam se može raditi i drugačije

Komiža i falkuša

Komiža i falkuša

Izvor: Promo fotografije / Autor: visit.hr

Iako se o netaknutim ljepotama Visa dosta pisalo, Vis je još uvijek turistički neotkriven. Turizam danas nisu sunce, more i smještaj, turizam je ponuda – pogotovo kada svi pričaju o produžavanju sezone. Upravo je to namjera agencije VISIT koja naglasak stavlja na specijalizirani turizam i privlačenje ciljane klijentele.

Bilo da ste u srcu aktivist, vizionar ili samo cijenite dobru hranu, uz VISIT-ovu ponudu iskusit ćete čaroliju udaljenu samo 1 sat i 10 minuta redovnom linijom od kopna tj. Splita. Yahoo travel je u travnju ove godine objavio : 'Vis je jedan od 10 neotkrivenih otoka iz snova'. Mi cemo dodati: Tako lijep, a tako blizu!

visit.hr

visit.hr

Izvor: Promo fotografije / Autor: visit.hr

Kao strastveni zaljubljenici u Vis, osnivači VISIT-a dugo su godina otkrivali tajne ovog karizmatičnog otoka i čuvali ih samo za sebe. A onda su ipak zaključili da specifičnosti i vrijednosti ovog čudesnog otoka, za kojeg smatraju da ima neprocjenjivi turistički potencijal, moraju podijeliti sa cijelim svijetom.

Ponuda agencije i izleti koje nudi, logički su se nametnuli iz same povijesti otoka, njegovih prirodnih ljepota i postojeće gastro ponude. Nigdje se ne jede tako dobro kao na Visu! Da ne govorimo o netaknutoj prirodi nakon 50 godina izolacije otoka.

NO BULLSHIT HOLLYDAYS

Umjesto da postane ono što bi po svojoj neprocjenjivoj baštini trebao postati, otok od strateške važnosti pretvorio se u veliku jugoslavensku vojarnu za skladištenje vojnih tajni. Utvrdu koja je trebala braniti Jugoslaviju od 'nevidljivog neprijatelja'. Napokon, 'Brkati Oficir i 4000 vojnika' napustili su preko noći otok, ostavili iza sebe labirint tunela i potkopa i sakrili tamo sve svoje tajne. Tajne koje čekaju da budu otkrivene. Tako je nastao MILITARY TOUR

Pored navedenog izleta, u ponudi su caving tour, discovery tour, trekking, posjet vinskim cestama, podrumima i gastronomiji, izvorni Vis, kajaking, ronjenje, biciklizam, penjanje, paragliding, team building programi i egzotična vjenčanja.

Military i caving izleti dio su tzv. 'special interest' turizma, a za konzumaciju takvih specijaliziranih sadržaja nisu bitne temperatura i doba godine što će Vis učiniti atraktivnim i van top sezone.

Iako je u pitanju površinom malen otok, Vis je zapravo pravi gigant kad su u pitanju zanimljivi sadržaji. Istražujući otok 'po svome' saznat ćete i vidjeti mnogo, u to nema sumnje, no vođeni iskusnim VISIT-ovim vodičem vidjet ćete i čuti ono što možda nikada nećete, jer takve priče nećete pronaći u knjigama ili na webu. Upravo je to ono što vam Visit želi dočarati - jedan poseban otok prošaran legendama i pričama koje znaju samo rijetki. Izaberite izlet, zapravo vašu priču..

I ono sto je jos bitno: VISIT nije samo popisao lokacije, osmislio sadržaj već je napravio i cjelokupan vizualni identitet, džepne karte Visa koje će dobiti svaki turist na otoku, kreativne brošure i web site. Posjetite ga odmah: www.visit.hr

Očekujemo vas na Visu!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!