NATALIE PORTMAN

Trudnica u koju su svi gledali na crvenom tepihu

31.01.2011 u 10:24

Bionic
Reading

Najslađi dio glumačke kreme sjatio se na dodjelu Screen Actors Guild (SAG) nagrada u Los Angelesu, a među njima se posebno isticala prelijepa trudnica Natalie Portman. Premda su i one bile zanosne, u drugi su plan pale Eva Longoria, Mila Kunis, Hilary Swank, Winona Ryder, Nicole Kidman

Da žena u trudnoći procvjeta i nekako posebno blista, bilo je jasno u nedjelju navečer kada je na dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu na crveni tepih stupila Natalie Portman, u bijeloj haljini do poda Azzaro. Haljina je bila bez naramenica, na dekolteu ukrašena svjetlucavim detaljima, a u naborima tek malo proširena po trudničkom trbuščiću, koji je pokazivala namještajući se fotografima sa svih strana.

Diskretno začešljana kosa, naušnice, pismo-torbica i po jedna narukvica na svakoj ruci – odlično promišljen, diskretan stajling trudne glumice. Otkrila je i da nosi nakit Tiffany, vrijedan dva milijuna dolara. Osim dobrim izgledom, Natalie je nekako posebno pozitivno zračila i nije skidala osmijeh lica, za koji smo uvjereni da nije bio tek namješten za crveni tepih.