OPET ŠOKIRA

Trudna Kate Moss ljubi transseksualku

18.01.2011 u 13:26

Bionic
Reading

Teško da bi itko na prvi pogled zaključio da je od dva androgina modela koji se strastveno ljube na aktualnoj naslovnici magazina Love jedno veoma poznato lice

Minimum make-upa i nehajna frizura: ispod te krinke jedva je prepoznatljiva Kate Moss, jedan od najslavnijih supermodela današnjice, sve zapečaćeno francuskim poljupcem s transseksualnim modelom Leom T.

Producenti su im namijenili obrnute uloge, pa je tako Kate zamišljena kao dečko, a njezina partnerica glumi curu, uz naslov 'Ovo je hard core'.

Kontroverzni par tu se našao kao ilustracija priloga o androginom chicu.

Katein 'muškobanjasti' look reminiscencija je na kampanju Calvina Kleina iz 90-ih za uniseks parfem 'CK One'. Insajderi predviđaju da bi 'zločestu curu svijeta mode' ovaj potez mogao skrenuti prema karijeri 'antisupermodela'.

Nije prvi put da Kate zbog posla ljubi ženu. Tridesetsedmogodišnja manekenka već je to 2006. godine punu minutu činila s britanskom aktivisticom za ljudska prava Jemimom Khan, na jednoj humanitarnoj aukciji, za što je neki bogataš ponudio 60 tisuća funta, ali je u zadnji tren odustao.

Njena transseksualna partnerica Lea T. preko noći je postala modnom senzacijom, pa je već obasuta poslovnim ponudama.

Urednica magazina Love Kate Grand svoje najnovije 'otkriće', koja trenutačno prolazi hormonalnu terapiju kao pripremu za operaciju promjene spola, smatra svojom 'najboljom prijateljicom' i opisuje kako su se upoznale na promociji prethodnog broja.

'Stajala sam kraj bazena hotela Copacabana Palace kad sam je ugledala. U prvi mah nisam prepoznala kojeg je spola, nego samo da nosi komade iz posljednje kolekcije Givenchy couture i izgleda sjajno!'

Lea T. rođena je kao Leandro Cerezo, sin brazilskog nogometaša Toninha Cereza. Otkrio ju je upravo kreativni direktor spomenute modne kuće Riccardo Tisci, koji ga je ohrabrio u namjeri da dođe na party u visokim potpeticama.

'Kad me konačno okuražio, otišli smo u šoping po štikle i uredili mi obrve. Bilo je to moje otkrivenje', kazala je Lea T. uz editorijal za francusko izdanje Voguea, a već sljedeći mjesec njeno lice smiješit će se s naslovnice Vanity Fairea u Italiji.