WOW!

Trud se isplatio: Eva Longoria pokazala besprijekorno tijelo i savršene trbušnjake u bikiniju

12.07.2022 u 21:50

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica trenutno s obitelji i prijateljima na jahti uživa oko talijanskog otoka Capri, odakle objavljuje i fotografije na kojima je u prvom planu njezina vitka figura u minijaturnim bikinijima

Da su se redoviti treninzi, posebice oni na mini trampolinu kojima je već duže vrijeme zaluđena, itekako isplatili, 47-godišnja Eva Longoria pokazala je milijunima obožavatelja iz cijelog svijeta i to putem svog Instagram profila. Upravo zahvaljujući društvenim mrežama možemo vidjeti kako slavna holivudska glumica ima tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Eva Longoria trenutno se s obitelji i prijateljima nalazi na luksuznoj jahti, kojom plove trenutno oko talijanskog otoka Caprija, a svoje je obožavatelje već 'počastila' sa senzacionalnim izdanjima.

Prvo je odabrala neonsko žuti bikini, koji je dodatno istaknuo njezinu preplanulu put, a onda je minijaturnim crvenim bikinijem naglasila svoje nevjerojatne trbušnjake.

Eva Longoria Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Inače, Eva Longoria nije se ni na odmoru odrekla treninga, što je pokazala i setom vježbi u ružičastim tajicama i topiću. A svoj odmor u Italiji iskoristila je i spojila ugodno s korisnim, pojavivši se na Taormina filmskom festivalu, koji se održao od 26. lipnja do 2. srpnja.

UŽIVA U ITALIJI

Riskantno izdanje zvijezde 'Kućanica': Eva Longoria plijenila seksepilom na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju